MANİSA - Manisa Kahveciler Esnaf Odası yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın kahveci üyelerini ziyaret etti. 
Manisa Kahveciler Esnaf Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi, kadın üyelerini unutmadı. Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yunusemre ilçesindeki Bozköy Kır Kahvesini işleten 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Habibe Akyürek´i ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ocak başına geçen Habibe Akyürek, Başkan Çetin ve yönetimine çay ikram etti. Manisa´da yaklaşık 700 üyeden 96´sının kadın olduğunu belirten Başkan Çetin, özellikle son zamanlarda açılan cafelerin işletmeciliğini bayanların yaptığını ifade etti. Bayanların el atmasıyla kalitenin yükseldiğini vurgulayan Çetin, ?Hem ürün kalitesi, hem mekan kalitesi onların ellerin değmesiyle gelişti. Hoş bir mekanlar oluştu. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah uzun yıllar beraberce bu işi yaparız? dedi.
1 mekan işletmeciliğini yaptığını belirten Akyürek ise, ?Böyle bir işyerim olduğu için çok memnunum. Severek yapıyorum ben bu işi. İnşallah nice yıllar beraber çalışırız. Ailecek burayı işletiyoruz. Eşim, 2 oğlum ve 1 kızımla burayı işletiyoruz. Kadın işletmeciler iş konusunda hiçbir zaman durmasınlar. Devam etsinler. Bence bayanlar erkeklerden çok çok başarılı. Evde oturmalarına gerek yok? diye konuştu.



Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.03.2017 16:35:31 731 0
Tarih: 07.03.2017 16:35 Güncelleme: 07.03.2017 16:35
Haberi Sesli Oku