ESTETİK - Her kadın güzel görünmek ister. Kadın artık kendi vücudunu daha iyi tanımaya başladığı gibi, tabularından da kurtularak güzelliği bir bütün olarak görüyor. Cinsel ilişkiden zevk alamayan kadınların çoğunda, detaylı incelendiğinde cinsel estetik kaygısı olduğu görülüyor. Çoğu kadın cinsel organından rahatsız olmasına rağmen bunu eşine, arkadaşına hatta doktoruna bile söylemeye utanabiliyor. Özellikle genital bölgede zamanla yaşadığı deformasyon nedeniyle psikolojik açıdan etkilenen kadın, cinselliğini doyasıya yaşayamamakta? Nasıl ki, bir kadın küçük veya sarkık göğüslerinden, yüzünde oluşan kırışıklıklardan rahatsız oluyorsa, aynı şekilde cinsel organının görünümünden de hoşlanmayabilir.

Teknolojinin de yardımıyla estetiğin altın çağını yaşadığı günümüzde Superplast Estetik Cerrahi Merkezi´nden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Coşkun L. Taşçı kadının özgüveninin artmasına kendini iyi hissetmesine, cinsel ilişkiden daha çok zevk almasına yardımcı olan estetik uygulamalar ile kadınların mutsuzluğuna yol açan bu büyük soruna çözüm getirebildiklerini belirtiyor.

Yıllardır genital bölge görsel ya da hissel rahatsızlıkların dile getirilemediği ve ?çözüm olabilir mi?? konusunun dahi düşünülmekten çekinildiği bir alan idi. Önerilen çözümler çoğu zaman ciddi kesili operasyonel işlemler olduğundan, karar verilme aşaması çok zorlu olurdu.

Artık endoskop ve lazer desteği kullanılarak, istenirse sedasyon (hafif uyku hali), genel anestezi kullanılmasına bile gerek olmadan bütün işlemler yapılabiliyor. Hatta hasta aynı gün bandajsız ve pansuman ya da kontrole gerek kalmaksızın evine gidebiliyor .

Mayo, bikini, tayt ve dar pantolon giydiğinizde daha rahat olacaksınız.

Peki, sadece bir, iki küçük işlem mi bu şekilde yapılabiliyor? Elbette hayır! Klitoris estetiği, G noktası büyütme, iç ve dış dudak estetiği, vajina gençleştirme ve daraltma ,kuruluk tedavisi ve genital bölge üstü yağlanması kesi izi olmadan endoskopik lazer destekli cerrahi ya da orta düzey olanlarda sadece lazer ile yapılabiliyor. Ortalama 30-45 dakika süren işlem sonrasında hastamız kendini her ortamda rahat hissedecek, özgüveni artacak, yeni birliktelikleri için endişelenmeyecek duruma gelecektir.

 



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 21.11.2016 12:24:44 632 0
Tarih: 21.11.2016 12:24 Güncelleme: 21.11.2016 12:24
Haberi Sesli Oku