ESTETİK - Her kadın güzel görünmek ister. Kadın artık kendi vücudunu daha iyi tanımaya başladığı gibi, tabularından da kurtularak güzelliği bir bütün olarak görüyor. Cinsel ilişkiden zevk alamayan kadınların çoğunda, detaylı incelendiğinde cinsel estetik kaygısı olduğu görülüyor. Çoğu kadın cinsel organından rahatsız olmasına rağmen bunu eşine, arkadaşına hatta doktoruna bile söylemeye utanabiliyor. Özellikle genital bölgede zamanla yaşadığı deformasyon nedeniyle psikolojik açıdan etkilenen kadın, cinselliğini doyasıya yaşayamamakta? Nasıl ki, bir kadın küçük veya sarkık göğüslerinden, yüzünde oluşan kırışıklıklardan rahatsız oluyorsa, aynı şekilde cinsel organının görünümünden de hoşlanmayabilir.

Teknolojinin de yardımıyla estetiğin altın çağını yaşadığı günümüzde Superplast Estetik Cerrahi Merkezi´nden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Coşkun L. Taşçı kadının özgüveninin artmasına kendini iyi hissetmesine, cinsel ilişkiden daha çok zevk almasına yardımcı olan estetik uygulamalar ile kadınların mutsuzluğuna yol açan bu büyük soruna çözüm getirebildiklerini belirtiyor.

Yıllardır genital bölge görsel ya da hissel rahatsızlıkların dile getirilemediği ve ?çözüm olabilir mi?? konusunun dahi düşünülmekten çekinildiği bir alan idi. Önerilen çözümler çoğu zaman ciddi kesili operasyonel işlemler olduğundan, karar verilme aşaması çok zorlu olurdu.

Artık endoskop ve lazer desteği kullanılarak, istenirse sedasyon (hafif uyku hali), genel anestezi kullanılmasına bile gerek olmadan bütün işlemler yapılabiliyor. Hatta hasta aynı gün bandajsız ve pansuman ya da kontrole gerek kalmaksızın evine gidebiliyor .

Mayo, bikini, tayt ve dar pantolon giydiğinizde daha rahat olacaksınız.

Peki, sadece bir, iki küçük işlem mi bu şekilde yapılabiliyor? Elbette hayır! Klitoris estetiği, G noktası büyütme, iç ve dış dudak estetiği, vajina gençleştirme ve daraltma ,kuruluk tedavisi ve genital bölge üstü yağlanması kesi izi olmadan endoskopik lazer destekli cerrahi ya da orta düzey olanlarda sadece lazer ile yapılabiliyor. Ortalama 30-45 dakika süren işlem sonrasında hastamız kendini her ortamda rahat hissedecek, özgüveni artacak, yeni birliktelikleri için endişelenmeyecek duruma gelecektir.

 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 21.11.2016 12:24:44 561 0
Tarih: 21.11.2016 12:24 Güncelleme: 21.11.2016 12:24
Haberi Sesli Oku