Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

KADEM Manisa Temsilcisi Atman'dan 25 Kasım mesajı Açıklaması

KADEM Manisa Temsilcisi Atman

KADEM Manisa Temsilcisi Atman'dan 25 Kasım mesajı AçıklamasıKadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa İl Temsilcisi Uzman Dr. Ümit Atman, kadına şiddet olaylarına dikkati çekerek, sevgi kavramının asla şiddetle yan yana gelemeyece

SARUHANLI - KADEM Manisa Temsilcisi Atman'dan 25 Kasım mesajı AçıklamasıKadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa İl Temsilcisi Uzman Dr. Ümit Atman, kadına şiddet olaylarına dikkati çekerek, sevgi kavramının asla şiddetle yan yana gelemeyeceğini söyledi.

İl Temsilcisi Uzman Dr. Ümit Atman yaptığı açıklamada, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında hazırlanan kampanya ile bu yıl "Şiddetin bahanesi olmaz" ve "Sevgi ile şiddet yan yana gelmez" mesajlarını işleyeceklerini söyledi.

Medyaya üzücü olayların yansıdığını hatırlatan Atman, "Medyaya yansıyan acı olaylar, özellikle şiddet mağdurlarının acıya katlanmak için çeşitli bahanelere sığındıklarını ortaya koyuyor. Oysaki sevgi, şiddet, cinayet, istismar ile yan yana gelemeyecek bir kavram. KADEM'in şiddet türlerinin yer aldığı ilişkilere odaklanan kampanyası da, bu gerçekten yola çıkılarak hazırlandı." ifadelerini kullandı.

Bazı tutum ve davranışların, yaklaşan bir şiddetin haber cisi olabileceğine ilişkin farkındalık oluşturulmak istendiğini belirten Atman, bu konuda KADEM'in kamu spotu hazırladığını da bildirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor