Anahtar Kelimeler: Kaçak Yapılaşmaya Karşı Tedbir

MANİSA - Kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında Manisa Valiliği tarafından kurulan Kaçak Yapılaşma ile Mücadele ve Yıkım Komisyonu kararı ile beton taşıma mikserleri için firmalara yetki belgesi düzenlemesinin getirilmesinin ardından beton firmalarından hazır beton satın almak isteyen kişi, tüzel kişi veya kurumların ilgili ilçe belediyesinden Beton Taşıma ve Güzergah İzin Belgesi alması gerekeceği ve bu belge ile beton taşımacılığına izin verileceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Manisa Valiliği Kaçak Yapılaşma ile Mücadele ve Yıkım Komisyonu kararını kamuoyuyla paylaştı. Açıklamada, “Manisa Valiliği tarafından yürütülen kaçak, ruhsat ve eklerine aykırı yapılaşmayla mücadele çalışması kapsamında kurulan Kaçak Yapılaşma ile Mücadele ve Yıkım Komisyonu tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığımızca düzenleme yapılması talep edilmiştir. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 11.02.2022 tarih ve 2022/21 sayılı karar ile ilk aşamada Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde Yetki Belgesi’ne sahip beton firmalarından hazır beton satın almak isteyen kişi, tüzel kişi veya kurumların ilgili İlçe Belediyesi’nden Beton Taşıma ve Güzergah İzin Belgesi alması gerekecek ve bu belge ile beton taşımacılığına izin verilecek” denildi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; söz konusu Beton Taşıma ve Güzergah İzin Belgesi kaçak yapılara beton verilmesinin önüne geçileceği, ayrıca beton mikserlerinde bulunan araç takip sistemi, kameralar ve yapılan denetimler ile hazır beton firmalarının denetimlerinin devam edeceği ifade edildi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.07.2022 08:44:00 788 0

Tarih: 06.07.2022 08:44
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00