SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesine 5 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı. Test sonuçlarının olumlu sonuçlanmasının ardından bağlantı çalışmaları ile mahallede su sorunu kalmayacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 5 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak.

“MASKİ ile susuz kalmayacağız”

Mahalle muhtarı Selahattin Akcan, “Zamanla mevcut içme suyu kaynağımızda yetersizlik kendini göstermeye başladı. Sürekli arıza meydana geliyor, su da yeterli gelmemeye başlıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü, hızlı bir şekilde sondaj çalışması yaptı. 5 litre verime sahip olan sondajımız test sonuçlarının olumlu gelmesi durumunda bağlantı yapılarak mahallemizin kullanımına sunulacak. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.08.2022 08:23:00 546 0

Tarih: 08.08.2022 08:23
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00