SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesinde içme suyu terfi hattında yön değiştirme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Selahattin Akcan, “Mahallemize bir çivi çakandan Allah razı olsun. Cengiz Başkanıma selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını şartlar ne olursa olsun sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesinde sürekli arızalar meydana gelen içme suyu hattında yön değiştirme çalışması gerçekleştirildi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığının özverili çalışması ile mahallenin su sıkıntısı çekmesinin önüne geçildi.

Muhtar Selahattin Akcan, “Bir çivi çakandan Allah razı olsun”

Mahalle muhtarı Selahattin Akcan, “Mahallemizdeki içme suyu hattında sürekli arızalar meydana geliyor, kesinti oluyordu. MASKİ ekiplerine bildirdik. Hızlı bir şekilde çalışmalara başladılar ve hat üzerinde yön değiştirme çalışması yapılarak sorun çözüldü. Artık arızalar olmuyor. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Bir çivi çakandan Allah razı olsun. Cengiz Başkanımıza selamlarımı gönderiyorum” dedi.  



Saruhanlı'da vefat...

Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 5.11.2022 15:37:00 959 0
Tarih: 05.11.2022 15:37 Güncelleme: 05.11.2022 15:37
Haberi Sesli Oku