Anahtar Kelimeler: 0

“Umutlar Çiçek Açsın” Projesi…

JANDARMA KÖYLÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

 

KAYIŞLAR - Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için var güçleriyle çalıştıklarını bildirdi.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı, Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi amacıyla başlatılan “Umutlar Çiçek Açsın” projesi kapsamında Kayışlar köyünde halkı bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

Köy kahvehanesindeki toplantıda konuşan İlçe Jandarma Komutanı Pekdemir, hedeflerinin suç işlendikten sonra suçluyu yakalamak değil, suç işlenmesini önlemek olduğunu ifade etti.

 

Halkın huzur ve güven ortamında yaşam sürmesi için çalıştıklarını dile getiren Pekdemir, “Bizler toplumun can ve mal güvenliğini sağlamakla görevliyiz. Ancak bu konuda toplumunda bize yardımcı olması gerekiyor. Vatandaştan bize ihbar gelmeli ki biz olaylara müdahale edelim ve kısa sürede çözelim. Bu konuda şüpheli durumlarda 156 Jandarma imdat hattını aramaktan çekinmeyiniz” dedi.

 

Kayışlar Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş İsmail Adsız ise,  toplantıda hırsızlık, dolandırıcılık, sahte para, şiddetin önlenmesi, madde bağımlığı ile mücadele, çocukların suça karışmasının önlenmesi ile çocuklara yönelik işlenen suçlarla mücadele konularında köylülere bilgi verdi.

 

Toplantıya köylülerin yanı sıra İlçe Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Teğmen Ali Çiçek ile Kayışlar Köyü Muhtarı Baki Ulu da katıldı.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.01.2013 14:53:01 0
Tarih: 26.01.2013 14:53 Güncelleme: 26.01.2013 14:53
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri