SARUHANLI - Şehzadeler Belediyesi, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin organizasyonuyla İzmir’den Manisa’ya gelen dar gelirli ailelerin çocuklarını, Şehzadelerpark’ta misafir etti. Milletvekili Bekle, “Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik beye ve ekibine, bizleri evimizde hissettirdikleri ve insan merkezli belediyecilik anlayışları için teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir’deki dar gelirli ailelerin çocuklarına karne hediyesi olarak gezi düzenledi. Gezi kapsamında Manisa’ya gelen öğrencileri, Şehzadeler Belediyesi Şehzadelerpark’ta misafir etti. Milletvekili Bekle ve beraberindekilere,  Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de eşlik etti. Şehzadelerpark tesislerinde ağırlanan öğrenciler önce burada kendilerine ikram edilen yemekleri yedi, ardından görevliler işliğinde parkı dolaşarak, hem geçmişte bir yolculuğa çıkıp ecdadı ve ecdad yadigarı eserleri tanıdı hem de keyifli bir gün geçirdi.  

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir “Bugün çok değerli AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle beyle birlikte İzmir’in değişik mahallelerinde yaşayan çocuklarımızı Şehzadelerpark’ta ağırlıyoruz. Daha önce de yine benzer bir ziyaret yapmışlardı. Bugün de ikinci kez farklı çocuklarımız var. Kendilerini Şehzadelerpark’ta misafir ediyor, parkımızı ve Manisa’mızı tanıtıyoruz. Öncelikle geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Sayın milletvekilimize de bu organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik adına da teşekkürlerimizi sunuyorum. Şehzadelerpark sadece Manisa’nın değil Ege Bölgesi’nin gözde mekanlarından birisi haline geldi. İnşallah Manisa’ya yeni turistler, yeni ziyaretçiler kabul etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Kendilerini evlerinde hissettirdikleri için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür eden AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ise şöyle konuştu; “Samimi belediyecilik anlayışları için teşekkür ediyorum. Bir sosyal sorumluluk projesi için buradayız. İzmir’deki dar gelirli ailelerimizin çocuklarına, onlara karne hediyesi olsun diye, başlattığımız projenin ikinci yılındayız. İnşallah bunu geleneksel hale de getireceğiz. Şehzadelerpark bizim için önemli. Hem şehzadeler şehrindeyiz, burada birçok eserle çocuklarımız tanışıyor hem de ülkemizin kadim anlayışına sahip birçok eserle tanışma fırsatı buluyorlar. Çocuklarımız için dolu dolu bir gün oluyor. Şehzadeler Belediyemize belediyecilik anlayışından dolayı, merkezine çocuğu kadını insanı koyan, önce insan diyen belediyecilik anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.” 



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 21.01.2020 11:00:00 730 0
Tarih: 21.01.2020 11:00 Güncelleme: 21.01.2020 11:00
Haberi Sesli Oku