İzmir'de kazada hayatını kaybeden çift Manisa'da toprağa verildi
İzmir'in Ödemiş ilçesine motosikletle gezmeye giden ve dönüş yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden çift, Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi.
Kaza, pazar günü saat 14.30 sıralarında İzmir'in Ödemiş ilçesi Bozdağ Mahallesi'nde meydana geldi. Salihli'den Ödemiş istikametine giden N.G (35) yönetimindeki 34 HYD 493 plakalı otomobil ile Manisa'nın Salihli ilçesi istikametine seyir halinde olan Bayram Koçyiğit (67) idaresindeki 45 ARV 023 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Bayram Koçyiğit ve eşi Hülya Koçyiğit savruldu. Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Hülya Koçyiğit'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, eşi Bayram Koçyiğit ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Bayram Koçyiğit ve eşi Hülya Koçyiğit'in cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Kazada hayatını kaybeden karı- koca, Cumhuriyet Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi.



Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.08.2025 12:10:00 1334 0
Tarih: 26.08.2025 12:10 Güncelleme: 26.08.2025 12:14
Haberi Sesli Oku