Anahtar Kelimeler: İzmir Fashion büyük gördü

SARUHANLI - Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans ortaklığında bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İzmir Fashion Week, bu sene ilk kez Alsancak Garı’nda yapılırken, üç gün boyunca konuklarına farklı bir atmosferde moda rüzgarı estirdi.

Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, Türk Kızılayı ve Altier Academy’nin katkılarıyla üç gün boyunca tarihi Alsancak Garı’nda gerçekleştirilen İzmir Fashion Week’te, birbirinden özel tasarımlar, Türkiye’nin ünlü mankenleri tarafından sergilendi.

Ozmoz, FC Plus, İğne İplik Moda, Yiğit Eryendi, Nazlı Terzioğlu, Dilek Yaldız, Zeynep Olgun, Sinem Mardi ve Loft’un birbirinden şık kreasyonlarını sergilediği organizasyonda, Türk Kızılayı kurduğu stantlarla hem kan hem de kök hücre bağışı topladı. Türkiye’nin önemli mankenlerinin boy gösterdiği bir organizasyon olarak dikkat çeken İzmir Fashion Week, geçen dönemlerde olduğu gibi yine Ebru Öztürk, Elif Ece Uzun,  Buse İskenderoğlu, Ece Begüm Yücetan, Gizem Barlak gibi ünlü mankenleri de podyuma taşırken, İzmir Fashion Week’in koreografı ise Akif Örük oldu.

İzmir’de moda tarihi Alsancak Garı’nda

Bu yıl yedincisi düzenlenen İzmir Fashion Week’in Alsancak Garı’nda düzenlenmesinin modaseverleri son derece mutlu ettiğini söyleyen EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, modanın nabzının tutulduğu, yeni kreasyonların görücüye çıktığı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay ile kan bağışı ve kök hücre farkındalığı yarattıkları bir organizasyonu başarıyla tamamladıklarını belirtti. Türkiye’nin başarılı modacılarının tasarımlarını İzmirlilerle buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ertuğrul, “Birbirinden farklı ve özel kreasyonları, 2020 modasını ve değerli modacıları İzmirliler ile tarihi bir mekanda bir araya getirmekten dolayı EGSD olarak mutluyuz. Önümüzdeki yıl İzmir Fashion Week’i yılda bir kez değil iki kez düzenleme gibi bir fikrimiz var. İzmir modanın da başkenti olma yolunda ilerliyor, bu yürüyüşte yanımızda olan, bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara ve moda dünyasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İzmir Fashion Week yılda iki kez

İzmir Fashion Week’in koreografı ve Rönesans Ajans sahibi Akif Örük ise İzmir Fashion Week’in İzmir’in önemli bir değeri olmayı başardığını ve 2020 yılında bu moda haftasını ikiye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Üzerinde özenle çalışılmış özel koreografilerin de sahnelendiği İzmir Fashion Week’in Alsancak Garı’nda düzenlenmesinin sunum açısından defilelere büyük bir hava kattığını söyleyen Örük, “Tasarımlarıyla, podyum koreograflarıyla, mankenleriyle, organizasyon kalitesiyle İzmir Fashion Week önümüzdeki sene daha büyük, daha geniş katılımlı olarak düzenlenecek” dedi.



Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 23.12.2019 00:27:00 2084 0
Tarih: 23.12.2019 00:27 Güncelleme: 23.12.2019 00:27
Haberi Sesli Oku