SARUHANLI - İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), Genç İZİKAD projesi kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknopark Bilim Merkezi ile anlaşma imzaladı. Anlaşma ile karşılıklı iş birliği ve ortak anlayış teşvik edilirken, bilimsel işbirliği geliştirilirken, mentör havuzundan da yararlanılacak. İmza törenine İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Alkan, Gençlik Çalışma Grubu Üyesi Ceren Tekin ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknopark Bilim Merkezi Genel Müdürü Kayahan Dede de katıldı.

İmzalanan protokol ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknopark Bilim Merkezi bünyesinde bulunan mentör havuzundan yararlanılacağını söyleyen İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, “Genç İZİKAD projesinde dereceye giren takım üyelerini İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknopark Bilim Merkezi Kuluçka Programı kapsamındaki hizmetlerden derecenin ilanından itibaren bir yıl süre ile ücretsiz olarak faydalanması konusunda anlaşmaya vardık. Böylece projede yer alan ekiplerin deneyimli mentörlerin bilgi birikiminden yararlanarak daha detaylı ve daha teknik çalışmalar yapması mümkün olacak. Teknopark bünyesindeki mentörler sayesinde gençlerimiz çalışmalarını genişletme imkânı sağlayacak” diye konuştu.

 “Ufuk açan bir anlaşma”

Teknoparkların girişimciler için çok iyi fırsat olduğunu söyleyen İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, protokolün Genç İZİKAD projesine katkı sağlayacağını vurguladı. Mentörlerin deneyimlerinin ve iş yaşamındaki önemli süreçlerin genç üyelerle aktarmasının gençlerin ufkunu genişleteceğinin altını çizen Serter, “Güzel bir protokole imza attık. Genç İZİKAD projesinde yer alan her bireyin teknoparkta yeni projelere imza atacak olması çok güzel. İZİKAD olarak gençlerin nitelikli bir eğitim almasını her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“Genç fikirler hayata geçecek”

İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknopark Bilim Merkezi Genel Müdürü Kayahan DedeArge, yazılım, tasarım, teknoloji ve inovasyon alanında GENÇ İZİKAD projesine destek olacaklarını vurgulayarak, “Alanlarında iş fikri olan ve GENÇ İZİKAD çatısı altında başvuru yapmış olan iş fikri sahibi gençlerin Ekonomi Üniversitesi bünyesindeki Teknopark Bilim Merkezi ‘Kuluçka Merkezi’ programından ilk 3’e giren girişimci adaylarını destekleyeceğiz. Böylece gençlerimiz iş fikirlerini hayata geçirme ve uygulama fırsatı bulacaklar” diye konuştu.



19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 6.01.2020 10:55:00 941 0

Tarih: 06.01.2020 10:55
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00