Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

İyi Partililer Aşure Dağıttı

İyi Partililer Aşure Dağıttı

İyi Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı vatandaşlara aşure dağıttı.

SARUHANLI  - İyi Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı vatandaşlara aşure dağıttı.

Saruhanlı Merkez Çarşı Camii önünde kazanlarda getirilen aşureler vatandaşlara ikram edildi.

Saruhanlı İyi Parti ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen aşure hayrına İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Saruhan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Partililer ve Belediye başkanı Zeki Bilgin, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Baysal, CHP ilçe Başkanı Aysun Helvacıoğlu İYİ Parti İl Sekreteri Yılmaz Anatek İl gençlik kolları Başkanı Şakircan Dinç ile vatandaşlar katıldı.

İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Saruhan Gazetecilere burada yaptığı açıklamada, Muharrem ayı sebebiyle aşure hayrı düzenlediklerini belirtti.

İlçe Başkanı Saruhan şöyle dedi; “Muharrem ayı içerisinde sevgili Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin’in şehit edildiği günü barındırıyor. Hüznü, acıyı hep birlikte hissediyoruz. Bütün zalimlere karşı şehadete yürüyen başta şehitlerin efendisi Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Aşure içerisinde birçok mesaj barındırıyor. Birbirinden çok farklı tatların bir araya geldiğinde ne kadar güzel bir yiyeceği meydana getirdiğini gösteriyor. Öyleyse bundan çıkarmamız gereken ders; farklılıklarımızla bir araya geldiğimizde ne kadar güzel bir sonuç elde edeceğimiz, birliğin beraberliğin ne kadar güzel bir bereket olduğunun göstergesidir. Allah yaptığımız hayırları kabul etsin. Hâsıl olan tüm sevabı bu ülke, vatan, bayrak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhlarına ithaf ediyoruz. Tüm memleketimize ve Saruhanlımıza Muharrem ayı ile birlikte bolluk, bereket ve sevgi bulaşarak muhabbetimiz artsın”

Saruhan, Aşure hayrına katılan tüm Saruhanlı halkına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor