SARUHANLI - Manisa’da İYİ Parti İl ve ilçe teşkilatları, 1-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ çerçevesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla meme kanserinin sembolü haline gelen pembe kurdeleli  17 bin maske ile bilgilendirici bröşür, eş zamanlı olarak bütün ilçelerde vatandaşlara dağıtıldı.

İYİ Parti Manisa İl ve ilçe teşkilatları, 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ nedeniyle, 17 bin adet maske ve bilgilendirici broşürü, 17 ilçede saat 17.00’de eş zamanlı olarak vatandaşlara dağıttı. Meme kanserine dikkat çekmek amacıyla yapılan etkinliğe, İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İl Teşkilat Başkanvekili Ersan Battaloğlu, Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu,  Kadın Kolların Başkanı Fatma Şencel; İlçe Sekreteri Yılmaz Anatek, Toplum Politikaları Başkanı Özkan Özmet, Ekonomi Politikaları Başkanı Şenol Özkaya ve çok sayıda partili destek verdi.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla İYİ Parti  Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklama yaptı. Eryılmaz, açıklamasında, dünyada ve Türkiye’de kanserlerin ikinci derecede ölüm sebebi olduğunu vurgulayarak, her 8 kadından birinde meme kanserinin görüldüğünü ifade etti.  Bu nedenle meme kanserinin günümüzde çok ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Eryılmaz, erken teşhisin hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Etkinliği oluşturan isimlerden İYİ Parti İl Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu da, yaptığı konuşmada, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde, meme kanserine dikkat çekmek için,  üzerinde pembe kurdelesi bulunan maskeler tasarladık. Pembe kurdele meme kanserini sembolize ettiği için beyaz maskelerin üzerine pembe kurdeleler koyduk.  17 bin adet maske ve bröşür hazırladık. 17 ilçemizle birlikte saat 17.00’de eş zamanlı olarak  vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Farkındalık oluşturulması noktasında anlamlı bir etkinlik oldu. Bu noktada İl Başkanımız Hasan Eryılmaz, ilçe başkanlarımız ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinliğin oluşturulması noktasında katkıda bulunan Ekonomi Politikaları Başkanı Şenol Özkaya  ise,  kanserlerin günümüzde insan hayatını olumsuz etkilediğini vurgulayarak,  böyle anlamlı bir etkinliği oluşturmak istediklerini belirtti.  Yapılan etkinlikte vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Özkaya, toplumun bilinçlenmesi noktasında çalışmalara devam edeceklerini aktardı.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Şencel de, etkinlik için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek “Çağımızda maasef ki  kadınlarımız meme kanseri ile mücade ediyor. Tüm kanser türlerinde olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhisin önemi çok fazla. İnsanlarımız bu konuda tam olarak bilinçlenmiş değiller.  Bu yüzden meme kanserine dikkat çekmek istedik.  Arkadaşlarımızla birlikte pembe kurdeleli maskeler tasarladık. 17 ilçemizle  aynı gün aynı saatte vatandaşlarımıza dağıttık.  Yine aynı şekilde bilgilendirici broşürlerimize de kendilerine takdim ettik” diye konuştu.



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 18.10.2020 15:07:00 5536 0

Tarih: 18.10.2020 15:07 Güncelleme: 18.10.2020 15:07
Haberi Sesli Oku
18.07.2025 16:54:00