SARUHANLI - “AK Parti iktidarı tarım, hayvancılık, sanayi ve dış politikada olduğu gibi korona virüsten de sınıfta kaldı”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa dahil 30 il ve Zonguldak’ta hafta sonu için getirilen sokağa çıkma yasağının 2 saat kala açıklanmasına sert tepki gösterdi. Eryılmaz, AK Parti iktidarının tarım, hayvancılık, sanayi ve dış politikada olduğu gibi korona virüsten de sınıfta kaldığını söyledi.

İçişleri Bakanlığı korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Cuma saat 22.00 sularında aralarında Manisa’nın da bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak için 2 gün sürecek sokağa çıkma yasağı ilan ettiğini duyurdu. Kararın ardından vatandaşlar çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için sokaklara akın etti. 2 saat süren bir kaosun yaşanmasına neden olan kararın uygulanış biçimine siyaset dünyasından tepki yağdı. Kararın uygulanış biçimine bir tepki de İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan geldi. AK Parti iktidarını sert sözlerle eleştiren Eryılmaz, iktidarın korona virüs sürecini iyi yönetemediğini ileri sürdü.

Eryılmaz, şöyle devam etti: “İçişleri Bakanlığı Cuma günü akşam 22.00 sıralarında korona virüs önlemleri kapsamında 31 ilde 48 saatliğine sokağa çıkma yasağı ilan etti. Karar yasağın uygulanmaya başlanmasından iki saat önce duyurulunca doğal olarak vatandaşlarımız panik oldu. Maalesef üzücü olayların yaşanmasına şahit olduk. Vatandaşlar hastalığın bulaşmasını önlemek için kritik önemde olan sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak market ve fırınlara akın etti, yer yer kavgalar ve izdiham yaşandı. Tüm bu yaşananların sorumlusu vatandaşımız değil, yasak kararını 2 saat kala duyurulanlardır. Duyurunun yasak kararının başlamasından kısa süre önce yapılması ve genelgenin duyurudan sonra kamuoyu ile paylaşılması ülkemizin iş bilmeyen insanlar tarafından yönetildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tarım, hayvancılık, sanayi ve dış politikada karnesi kırıklarla dolu olan AK Parti iktidarı, korona virüsten de sınıfta kalmıştır. Yönetemiyorsanız bırakın. Genel başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde ülkemizi yönetmeye talibimiz. Bu yaşananlar bir kez daha ülkemizi, İYİ insanların yönetmesi gerektiğini bizlere gösterdi ve bugünler yakındır.” 



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.04.2020 10:25:00 1499 0
Tarih: 13.04.2020 10:25 Güncelleme: 13.04.2020 10:25
Haberi Sesli Oku