ISPARTA - İYİ Parti Isparta İl Başkanlığında yapılan Bayramlaşma Programı İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr.Aylin CESUR, İL Başkanı Hasan Büyükçam , Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna, İlçe Başkanları, Parti Yöneticileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Bayramlaşma programı öncesi partimize üye olan Osman Yılmaz ve Adnan Yılmaztürk’e rozetleri Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR tarafından takıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR; “ Türkiye maalesefler ülkesi haline geldi. O Maalesefler içerisinde partimiz kuruldu. Partimizi kuran Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmasaydı, Türkiye’yi içine girdiği bu dar boğazdan kurtaracak bir penceremiz olmazdı ve partimiz olmazdı. Türkiye’yi iyi yapma yolu bu. Bayramları bayram gibi yaşayamıyoruz. Ekonomik anlamda çok zorluklar yaşıyoruz. Yüce Allah bizi öyle yaratmış ki dayanma gücümüz yüksek. Eskiden kaf dağının arkasında duran iktidar şu anda bize Davraz Dağı’nın etekleri kadar yakın bir iktidar var. İktidara yürüdüğümüz ve iktidardan önceki son Kurban Bayramımız bu. Bir dahaki Kurban Bayramını sizlerle birlikte bayram gibi kutlarız. Bu Bayram gününde aramıza katılan yeni üyelerimize de tekrar hoşgeldiniz diyorum.” dedi.



Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.07.2022 05:06:00 3408 0

Tarih: 13.07.2022 05:06
Haberi Sesli Oku
30.06.2025 17:53:00