Anahtar Kelimeler: Parti Manisa teşekkür

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa ve ilçelerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´e gösterilen teveccühten dolayı, Manisalı hemşerilerine teşekkür etti. Eryılmaz, 31 Mart akşamından itibaren Manisa´nın İYİ olacağını, şeffaf ve hesap verilebilir bir anlayışla Manisalılarla birlikte belediyeyi yöneteceklerini söyledi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in iki günlük Manisa programı ardından teşekkür mesajı yayımladı. Şehzadeler diyarı Manisa´nın adına yakışır bir şekilde, Akşener´i karşıladığını kaydeden Eryılmaz, ?Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi, 14 Mart Perşembe ve 15 Mart Cuma günü Manisa´daydı. Sırasıyla Turgutlu, Salihli, Sarıgöl, Alaşehir, Yunusemre, Şehzadeler, Saruhanlı, Akhisar, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ilçelerinde esnaf ziyaretinden bulundu. Taraflı tarafsız tüm Manisalılar ile bir araya geldi. 11 ilçe gezen genel başkanımıza her gittiği yerde Manisalılar büyük bir alicenaplıkla teveccüh gösterdi. Tüm gittiğimiz yerde insanlarımızın gözlerinden okunan iyi niyetleri, yüzlerine akseden güler yüzlülük Manisa´yı ve Manisalıları bir kez daha zirveye taşımıştır. Genel başkanımızın halka hitap ettiği her noktada birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapması, yapıcı üslup kullanması büyük ilgi ve takdir gördü. Bu sebepten ötürü partim adına Manisalılara bir kez daha teşekkür ediyorum. Yerel yönetimleri aldığımızda halkımıza şeffaf ve hesap verilebilir bir anlayışla Manisalılarla birlikte belediyeyi yöneteceklerinin sözünü veriyorum. 31 Mart akşamından itibaren Manisa İYİ olacak? diye konuştu.

 

EMNİYET GÜÇLERİNİ DE UNUTMADI

 

Eryılmaz, son olarak Akşener´in Manisa programı kapsamında güvenlik tedbirlerini eksiksiz alan, büyük kolaylıklar sağlayan Manisa Valiliğine, Manisa İl Emniyet müdürlüğüne, güvenlik şube müdürlüğüne, Jandarmaya ve katkı sunan kamu görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 18.03.2019 12:45:23 754 0
Tarih: 18.03.2019 12:45 Güncelleme: 18.03.2019 12:45
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri