TURGUTLU - Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki günlük Manisa programı kapsamında Turgutlu´daki mitinginin ardından Salihli´ye geçti.

SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki günlük Manisa programı kapsamında Turgutlu´daki mitinginin ardından Salihli´ye geçti. Parti otobüsüyle ilçeyi gezen Akşener, vatandaşları selamladı. Salihli Kent Meydanı´nda vatandaşlarla buluşan Akşener´e, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı ve Millet İttifakı Salihli Belediye Başkan adayı Muzlum Nurlu eşlik etti. Meydanda parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Akşener, sağduyu çağrısı yaparak seçim nedeniyle kimsenin düşman olmamasını istedi.

´EĞİLSEM BAŞIM BELADAN KURTULACAK´

Konuşmasına başlarken gençlerin "Dik dur eğilme evlatların seninle" sloganına karşılık veren Akşener, "Evladım eğilemiyorum. Eğilsem başım beladan kurutulacak" dedi. 31 Mart seçimlerinde adayların projelerinin yarışması gerektiğini vurgulayan Akşener, "Siz onlara pirim vermeyin. Ağalar kavga etmemizi istiyor. Ağalar birbirimize düşman olmamızı istiyor. Siz aynı okulun velilerisiniz. Aynı tarlanın sınır komşularısınız. Tencereyi kaynatmanın zorluğunu yaşayan kadınlarsınız. Siz aynı apartmanın komşularısınız. Seçim bitecek, aynı camiye gideceksiniz. Seçim bitecek aynı caminin cemaati olacaksınız. Aldırmayın bunlara. Bu bir yerel seçim. Bu yerel seçimde size en iyi hizmet edecek, en iyi projeyi seçecek, adayı seçeceksiniz. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi´ne söylenen illet, zillet gibi sözleri siz söylemeyeceksiniz. Biz sinirlenmeyeceğiz. Onlar sinirlenecek. Burada kaç beş harfli var parmak kaldırsın. Bakın memleketin yarısı beş harfli. Diyeceğim ki şimdi içerilerine üç harfli kaçtı, onu da diyanet yasakladı. Elbette biz seçimde rekabet edeceğiz ama olumlu rekabet edeceğiz. Sizi projelerle ikna etmek için buradayız. AK Parti´ye MHP´ye oy veren de bizim canımızdır, kanımızdır." dedi.

Konuşmasında ülke problemlerine de değinen Akşener, "İktidara geldiğimizde mazot fiyatlarını düşüreceğiz demiştik. Hala sözümüzün arkasındayız. Bunlar düşürmedi, bizim seçilecek belediye başkanlarımız düşürecek. Biz çiftçinin yanında olacağız" diye konuştu. Meydanda görev yapan polisleri de selamlayan Akşener, polislerin 3600 ek gösterge sorununu da kendilerinin çözeceğini söyledi.

Konuşmasının ardından Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı ve Millet İttifakı Salihli Belediye Başkan adayı Muzlum Nurlu´yu vatandaşlara tanıtan Akşener, Sarıgöl´deki programı için ilçeden ayrıldı.



SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

Kolay yoldan zayıflarken, kolay yoldan hasta olmayın

Boğazından su bile geçmiyordu, başarılı bir operasyonla yeniden yemek yiyebildi

Otomobilin kontrolden çıkarak devrildiği kazada 11 yaşındaki çocuk öldü

Burhan Eşer: "İnşallah, Sivasspor maçından istediğimiz sonuçla döneceğiz"

Folkart'tan 94'üncü İEF'te iki önemli sergi

Salihli Belediyespor Erguvan ile 'yola devam' dedi

Yükümlülerden eğitime anlamlı destek

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı sezonun ilk kontrolünden geçti

Sarıgöl'de üzüm hasadı başladı

Osmanlı halk kıyafetleri ve yaşam kültürü Çeşme Kalesi'nde sergileniyor

Sürücünün tansiyonu düştü, araç önündeki araca çarpıp mağazaya daldı

Demirci'deki yangında 5 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü

Aydın'da 'topuklu' eylem

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 15.03.2019 09:26:00 879 0

Tarih: 15.03.2019 09:26 Güncelleme: 15.03.2019 09:26
Haberi Sesli Oku
15.08.2025 08:32:00