MANİSA - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 14-15 Mart günleri Manisa´da olacak. 2 gün boyunca Manisa´da olacak Akşener 10 ilçede vatandaşlar ile bir araya gelecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Manisa programı belli oldu. Akşener, 14 Perşembe ve 15 Mart Cuma günleri, Manisa´da olacak. 2 gün boyunca Manisa´da 10 ilçede ziyaretlerde bulunacak olan Akşener, programına Perşembe günü Turgutlu ilçesinden başlayacak. Havayoluyla saat 10.00´da İzmir Adnan Menderes´e gelecek olan Akşener, karayoluyla Turgutlu´ya gelecek. Turgutlu´nun ardından sırasıyla Salihli, Sarıgöl ve Alaşehir de ziyaretlerde bulunacak Akşener, gece Manisa´da konaklayacak. Cuma günü ise hava şartlarının uygun olması halinde Şehzadeler sevgi yolunda esnaf ile kahvaltı yapacak. Ardından Yunusemre, Akhisar, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ilçelerini ziyaret edecek. Milletin Manisa Büyükşehir Orkun Şıktaşlı ve ilçe adayları için destek isteyecek olan Akşener, Cuma akşamı Manisa´dan ayrılacak.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Akşener´i karşılamak için hazır olduklarını ve sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Eryılmaz tüm Manisalıları, programlara davet ettiklerini söyledi. 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.03.2019 09:48:09 465 0

Tarih: 13.03.2019 09:48
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00