MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın arama kurtarma ekibi eğitimi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelinin drone kullanım eğitimine sağladıkları katkılar nedeniyle Manisa AFAD Şube Müdürü Murat Senger ve Gönüllü İtfaiyeci Emine Özdemir'e teşekkür belgesi takdim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün imzalı belgeleri Senger ve Özdemir'e takdim eden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye teşkilatına sağladıkları destekler nedeniyle de teşekkür etti.

Manisalıların can ve mal güvenliği için 7/24 görev başında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın ulusal ve uluslararası oluşabilecek felaketlere müdahale edebilmek amacıyla bünyesindeki itfaiyecilerden oluşturduğu arama kurtarma ekibi eğitimi ile Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘İtfaiyeye yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır’ isimli projede eğitimler tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, eğitimlerin ardından Manisa AFAD Şube Müdürü Murat Senger ile İtfaiyeye yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır’ isimli projenin hazırlayıcısı Gönüllü İtfaiyeci Emine Özdemir'i makamında konuk etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Senger ve Özdemir'e İtfaiye Teşkilatına sağladıkları katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün imzalı teşekkür belgesi takdim edildi.

Katkılarından Dolayı Teşekkür Etti

İtfaiye teşkilatının önemini herkesin çok iyi bir şekilde bildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde İtfaiye Teşkilatımızı daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda AFAD'ın desteğiyle gerçekleştirilen eğimle 50 kişilik arama kurtarma ekibimizi oluşturduk. Yangınları havadan gözlemleyip müdahale yöntemlerini belirleyerek etkili müdahalede bulunmak amacıyla da Gönüllü İtfaiyeci Emine Özdemir tarafından hazırlanan ‘İtfaiyeye yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır’ isimli proje kapsamında 21 personelimiz drone kullanım eğitimi aldı. Biz de İtfaiye teşkilatına sağladıkları destekler nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.



Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.07.2022 13:26:00 632 0

Tarih: 28.07.2022 13:26

Haberi Sesli Oku