İtfaiyenin müdahalesiyle hayata tutundu
Şehzadeler ilçesinde bir apartmanın asansör dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında asansörde mahsur kalan bir vatandaş, yoğun dumana maruz kalınca itfaiye ekiplerinin uzattığı oksijen tüpüyle hayatta kaldı.
Olay, 2. Anafartalar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde, Askerlik Şubesi karşısında bulunan Giritligil Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın asansör dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bu sırada asansörde bulunan bir vatandaş, asansör 2 kat arasında kaldığı için yoğun dumana maruz kaldı ve mahsur kaldı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale ederken bir yandan da asansörde mahsur kalan vatandaşı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. İtfaiye ekipleri, vatandaşa oksijen tüpü uzatarak hayatta kalmasını sağladı.
Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmasında, asma kat duvarı ve asansör kapısı kırılarak vatandaşa ulaşıldı. Dumandan etkilenen kişi, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye sevk edildi.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 25.06.2025 11:07:00 1646 0
Tarih: 25.06.2025 11:07 Güncelleme: 25.06.2025 11:09
Haberi Sesli Oku