ASAYİŞ - Antalya´da intihara teşebbüs etmek üzere falezlere çıkan kadın kayalıklar kenarında bayılınca itfaiye erinin omzunda yukarı çıkarıldı. Kadının çantasında tuvalet kağıdında torununa yazılmış bir de not çıktı.

İtfaiye erinin omzunda hayata tutundu - Tıkla İzle


Olay, Antalya´nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı´nda 14:50´de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falez kenarında Aysen C.´yi(51) otururken gören bir vatandaş, intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede falez kenarına gelen ekipler kadını bir süre ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çabalarından sonuç alınamayınca deniz polisi ve itfaiyeden yardım istendi.

İTFAİYE ERİNİN OMZUNDA HAYATA TUTUNDU
Sağlık görevlilerinin ikna çabaları devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi´nden bir itfaiye eri kadına arkadan yaklaşarak omzundan yakaladı. Bu sırada baygınlık geçiren kadını falezler kenarından kurtarmak da yine o itfaiye erine düştü. Yaşlı kadını sağ omzuna alan itfaiye eri falezler kenarından yukarı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

TORUNUNA NOT BIRAKMIŞ
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken polis olay yerinde kalan çantayı incelemeye aldı. Ekipler, çanta içerisinde tuvalet kağıdına yazılmış bir not buldu. Torununa yazıldığı tahmin edilen notta "Canım torunum ben seni kızım gibi sevmiştim" yazıldığı görüldü. 



Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.02.2016 16:42:59 584 0
Tarih: 28.02.2016 16:42 Güncelleme: 28.02.2016 16:42
Haberi Sesli Oku