MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi´nde bulunan derede 2 bin 100 metrelik temizlik çalışmasına başladı.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı hale getiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi´nde bulunan derede 2 bin 100 metrelik dere temizlik çalışmasına başladı. Deredeki temizlik çalışması tamamlandığında yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçilecek. MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz, İstasyon Mahalle Muhtarı Nihat İmran ile birlikte çalışmaları yerinde takip etti.

?Hizmetlerden memnunuz?

İstasyon Mahalle Muhtarı Nihat İmran, ?Mahallemizde yer alan derede taşkın meydana geliyordu. MASKİ, deremizi temizlemeye başladı. Çalışmalar tamamlandığında dere içerisinde su akışı sağlıklı hale getirilecek. Böylelikle taşkının önüne geçilerek tarım arazileri zarar görmeyecek. Çalışmalardan şahsım ve mahallem adına çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a ve hizmetlerde emeği geçen personele teşekkür ederim? dedi.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.06.2018 10:56:26 315 0

Tarih: 14.06.2018 10:56
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00