MANİSA - TFF 1. Lig´in 6. haftasında Grandmedical Manisaspor, evinde konuk ettiği İstanbulspor´a 2-1 mağlup oldu. İstanbulspor, 31. dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibi karşısında kullandığı 2 penaltı vuruşundan da yararlanamadı. 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ?Üzgünüz, beklemediğimiz bir skor. Maçın başında hakemin anlamsız, çabuk kartları bizi oyundan düşürdü. Arkasından gelen kırmızı kart hepten düşürdü. İlk yarı vasatın üzerine çıkamadığımız bir 45 dakika oynadık. İkinci devre biraz daha savunma ağırlıklı bir taktikle oynamak istedik. Tutabildiğimiz kadar oyunu tutup ondan sonra gerekli hamleleri yaparız diye düşündük ama yediğimiz gol dengeleri alt üst etti. İkinci yarı gösterdiğimiz mücadele özel bir mücadeleydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maç bize de gelebilirdi. 1-0 iken hakem penaltımızı verse, rakibin de penaltısı da penaltıydı ama bizimki de penaltıydı. Keşke standardı yakalayabilselerdi. Hem kart da hem de penaltılarda.Maçlar oynanıp gidiyor ama yarası büyük oluyor. Sadece maçı kaybetmiyoruz oyuncuları da kaybediyoruz. İyi bir durum değil bizim için. İçeride kolay maç kaybetmememiz lazım. Bence bugün kolay da kaybetmedik. İlk yarıyı saymazsak ikinci yarı 10 kişi oynamamıza rağmen iyi mücadele ettik. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Neticesinde ligin sonuna kadar bu arkadaşlarla beraber götüreceğiz? diye konuştu.

İstanbulspor cephesi
İki takımı da tebrik ederek sözlerine başlayan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, ?Manisaspor eksik kalmasına rağmen iyi mücadele etti. Bizim için 10 kişi kalması bir avantaj olmadı, dezavantaj oldu. Zaten ilk 30 dakikaya kadar iyi oynayan taraf bizdik. Kırmızı karttan sonra oyun rehavet döndü. Arkasından golleri bulduk. 2 tane penaltı kaçırdık, bazen böyle şanssızlıklar olabiliyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisaspor´a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum? dedi



Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Manisalı Atletlerden Türkiye Üçüncülüğü

Saruhanlı’da Sigarayı Bırakma Günü İçin Farkındalık Standı Kuruldu

Üzüm Düğün Salonu Yenilendi, Hizmete Açıldı

Sobanın parlaması sonucu yaralanan çocuk kurtarılamadı

İki kız kardeşin hayatını kaybettiği kazada aranan şüpheli yakalandı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa Ticaret Borsası’ndan Saruhanlı İlçe Tarımına Ziyaret

Saruhanlı’nın Nüfusu 58 Bin 475 Oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Gülşah Durbay Futbol Turnuvası’nda Taşdibi Güldü

Hafız Öğrencilerden Ekrem Başkan’a Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.09.2017 11:57:20 526 0
Tarih: 24.09.2017 11:57 Güncelleme: 24.09.2017 11:57
Haberi Sesli Oku