GÜNDEM - Avlanma yasağının kalkmasıyla birlikte balıkçılar, ?Vira Bismillah´ diyerek denizlere açıldı. Marmara Denizi´ne açılan balıkçılar ilk günden beklediklerine bulamadıklarını söyledi.

Av yasağının kalkmasıyla birlikte "Vira Bismillah" diyerek teknelerle denizlere açılan balıkçılar ilk günden umduklarını bulamadılar. Gece saatlerinde büyük umutlarla denize açılan balıkçılar, havanın rüzgarlı olduğunu söyleyerek balık miktarının az olduğunu belirttiler. Teknelerle Gürpınar Su Ürünleri Hali´ne gelen balıkçılar teknelerde avladıkları balıkları temizleyip, istifleyerek satışa hazır duruma getirdiler. Kasalarla hal içerisine taşınan balıklar burada alıcılarına satıldı. Balık almak için denize açılan tekneleri bekleyen vatandaşların balık almak için yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Balıkçı, Faruk Tunca, ?İnşallah bu sene bol geçer. Herkes bol bol balık yer. İyi olacak inşallah. Beklediğimiz gibi olmadı ama daha ilk gün bir hafta on gün sonra belli olur. Kilosu 15 liraya geliyor.? dedi. 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.09.2015 08:37:58 494 0

Tarih: 01.09.2015 08:37
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00