Hayırseverlerimizi “Eğitime yüzde yüz Destek” kampanyasına bekliyoruz.

 Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık 2013-2014 Eğitim - öğretim yılında Saruhanlı genelindeki okullarda fiziki yapılarının iyileştirilmesi, onarım, bina ve ek bina yapımı için 2 milyon 772 bin lirası yatırım, 1 milyon 202 bin lirası onarım olmak üzere toplam 3 milyon 974 bin lira harcama yapıldığını bildirdi.

 2013-2014 eğitim -Öğretim yılında başlanan okul inşaatlarının tamamının bitirildiğini ifade eden Mehmet Işık, geçici kabullerin bu ay sonuna kadar tamamının yapılacağını,  2014-2015 eğitim-öğretim yılında bu okulların öğrencilerin hizmetine gireceğini kaydetti.

 Kendisinin de bir Saruhanlılı olduğunu anımsatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık, "Tüm Saruhanlıların ilçemiz çocuklarının geleceğine yatırım yapmalarını isteyerek, eğitime yapılacak desteğin mutlaka bir şekilde karşılık bulacağından emin olmaları gerektiğini ifade ederek şöyle dedi;

 “Saruhanlı halkı çok kadirşinastır, okul yöneticilerimiz kendilerinin desteklerini talep ettiklerinde hep yardımcı olmuşlardır. Ancak Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemizin merkez ve mahallelerinde okul ek bina ve onarım-tadilat ihtiyaçlarımız zamanında yerine getirilemediğinde çocuklarımıza istediğimiz eğitim imkânlarını sunamamış olmaktayız.”

 Başbakanlığın Eğitime yüzde yüz destek kampanyalarının devam ettiğini hatırlatan Işık şunları söyledi; “Hayırseverlerimizi bu kampanyadan yararlanabilecekleri, isimlerinin daima yaşatılacağı mekânları çocuklarımıza sağlamaları noktasında Milli Eğitim Müdürleri olarak kendimize görev bildiğimizi kıymetli hayırseverlerimizin takdirlerine arz ediyoruz. Aynı zamanda bu güne kadar İlçemizde okul ve ek bina-derslik yaptıran tüm hayırseverlerimize minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum"

 Mehmet Işık sözlerini şöyle tamamladı; "İlçemizde akademik başarımızın istediğimiz seviyelere gelmesi, eğitim-öğretimin sunumunda kalitemizin yükseltilebilmesi, kaliteye etki eden öğretmenlerimizin yanı sıra; velilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, esnaf ve ticaret erbabımız, diğer paydaş kuruluşlarımızdır. Yani hepimize görev ve sorumluluk düşmektedir. Bizler eğitim camiası olarak bu desteği öğrencilerimiz adına tüm duyarlı hemşerilerimizden bekliyoruz.”



Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

Komiserin sır ölümü ailesini perişan etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 4.07.2014 09:53:30 531 0

Tarih: 04.07.2014 09:53

Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri