İş kazasında hayatını kaybeden forklift operatörü defnedildi
Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Standard Profil Ege A.Ş fabrikasında forklift operatörü olarak çalışan işçi, raftaki çelik malzemelerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan genç adam eşinin gözyaşları ve tabutunun üzerine konulan çok sevdiği Fenerbahçe'nin forması ile son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, Manisa Organize Sanayi Bölgesi 4. Kısım'da otomotiv yedek parçaları üreten Standard Profil Ege Fabrikası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, forklift operatörü olarak görev yapan Nihat Zibeller (39), çalıştığı sırada kullandığı forkliftin üzerine rafta bulunan çelik malzemeler düştü. Forkliftin içinde sıkışarak yaralanan Zibeller için fabrikaya itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikaya gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan talihsiz işçiye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ağır yaralanan Nihat Zibeller, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. İş kazasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Tabutuna Fenerbahçe forması konuldu
Hayatını kaybeden Nihat Zibeller için Yunusemre ilçesindeki Barboros İmamı Azam Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Yunusemre belediye başkan yardımcıları Haydar İzci, Özge Arslan, Zibeller ailesinin yakınları, iş arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katılırken, son yolculuğunda tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe'nin forması konuldu.

Eşi elinde tuttuğu fotoğrafına bakarak ağladı
Nihat Zibeller'in eşi Türkan Zibeller'in ayakta durmakta zorluk çektiği görülürken elinde tuttuğu eşinin fotoğrafına bakarak ağladı. Nehir (10) ve İlhan Tura (1) isimli iki çocuk babası olduğu öğrenilen Zibeller'in naaşı, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. Zibeller çiftinin 3 gün önce oğulları İlhan Tura'nın ilk yaş gününü kutladıkları öğrenildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeni adli tıp raporu ile netlik kazanacak

SARUHANLI’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ MESLEK LİSELERİNDE "ATÖLYEDE 1 GÜN" GEÇİRİYOR

Geleneksel Oyunlar Tırı” Manisa’da Çocuklarla Buluştu

Saruhanlı Ülkü Ocakları öğretmenler gününde çiçek dağıttı

Saruhanlı’da üzüm üreticisine “üzüm box kutuları” destek

Dünya zeytin ağacı günü Manisa’da buruk geçti

Manisa’da atık piller fidana dönüşüyor

Japon deprem uzmanı Moriwaki: "Manisa'da dağ tarafında büyük bir sıkıntı yok, asıl risk ova tarafında"

Akhisar’da tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi

İki Tofaş araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı

Bavulların içerisinden yaklaşık 17 kilogram uyuşturucu çıktı

Gıda zehirlenmesi şüphesi: 18 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Turgutlu'da SMA bağış kutusu çalındı

Apartman yangını: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA'NIN YÖRESEL KOLONYALARI SARUHANLI'DA YAŞAYAN BARDAKÇI KÖYÜNDEN HEMŞERİMİZDEN.

Traktörden düşen genç hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.09.2024 18:04:00 771 0
Tarih: 03.09.2024 18:04 Güncelleme: 03.09.2024 18:04
Haberi Sesli Oku