SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim bünyesinde çalışan personelden oluşan 4 kişilik İlçede İş Sağlığı Güvenliği Kurulu ve bürosu oluşturdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sürdürülebilir olması için 4857 sayılı İş Kanunu ile 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulamalarının aksatılmadan yürütülmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin yerinde ve zamanında sunulması, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminin uygulamalarında birlik ve koordinasyonun sağlanması amacı ile Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği bürosu ile İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu oluşturulduğunu söyledi.

Işık, ?Bülent Tekin, Arif Çiçekçi, Ömer Faruk Karakayış ve Barış Kıvrak´tan oluşan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu İş sağlığı ve Güvenliği bürosu aracılığı ile İş sağlığı ve güvenliği konularında Saruhanlı Milli Eğitim Müdürlüğüne ait bütün işlere ve işyerlerine, bu işyerlerinin işverenleri ile işveren vekillerine, çırak ve stajyerler de dâhil olmak üzere faaliyet konularına bakılmaksızın tüm çalışanlarına yol göstermek, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tehlikeleri belirlemeye, alınacak önlemleri değerlendirmeye ve tedbirleri uygulamaya yönelik çalışmalarda bulunacaktır.? Dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.11.2015 14:08:12 655 0
Tarih: 17.11.2015 14:08 Güncelleme: 17.11.2015 14:08
Haberi Sesli Oku