Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10481,3%0,02
  • DOLAR

    32,24% 0,21
  • EURO

    34,91% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2429,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3883,95% 0,00

İş-Kur Müdürü Aslan´dan İş- Kur Destekli Kurslara Ziyaret

İş-Kur Müdürü Aslan´dan İş- Kur Destekli Kurslara Ziyaret

Saruhanlı´da Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR arasında yapılan işbirliği ile açılan istihdama yönelik kursları İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan ziyaret etti.

Saruhanlı´da Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR arasında yapılan işbirliği ile açılan istihdama yönelik kursları İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan ziyaret etti.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞKUR ortaklaşa düzenledikleri Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan ?Geleneksel El Nakışları kursu? tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi 5 gün 8 saat esasına göre düzenlenen kurslara katılan Kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 35 lira yevmiye veriliyor. 

 

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarete İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Çoşkun ile birlikte yaptı. Tüm Kurslarda kurs gören kursiyerler atölyelerde ziyaret edildi.

 

İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan,? Kursiyerlerimizin katılımı ve kursların işleyişi çok güzel. Sizlerdeki bu istek ve gayreti gördükçe bizler de yaptığımız işlerden daha çok mutlu oluyoruz. Bizler elimizden geldiğince maddi, manevi destek sağlıyoruz. Yeter ki sizler buralardan elde etmiş olduğunuz bilgiyle bunu ekonomiye dönüştürün. Sizlerin ürettikleriniz burada kalmamalıdır. Kendinizi geliştirerek önemli ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Ülkemizin sizlere, ürettiklerinize ihtiyacı vardır. İnşallah kurslar bittiğinde hep birlikte sertifika töreni yaparak güzel bir günü de yaşarız.? Diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Ziyaretle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, ?İŞKUR Müdürümüze gerek bu kurslardaki gerekse diğer projelerdeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri son derece mutlu etti. Bu kurslarda kursiyerlerimizin elde ettiği bilgi ve tecrübeyle ailelerinin bütçelerine katkıda bulunabilecekler. Bu işin böyle bir sosyal tarafı da bulunuyor. Kursiyerlerimize de başarılar diliyorum.? diyerek duygularını ifade etti.

 

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor