Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

İnsan Hakları Kurulu’ndan Hasta Ziyareti

İnsan Hakları Kurulu’ndan Hasta Ziyareti

MÜTEVELLİ - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, karaciğer yetmezliği nedeniyle doku nakli olmayı bekleyen İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyesi Gazeteci Mehmet Uğraş’ı (53) evinde ziyaret etti.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, karaciğer yetmezliği nedeniyle doku nakli olmayı bekleyen İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyesi Gazeteci Mehmet Uğraş’ı (53) evinde ziyaret etti.

Kaymakam Kanyılmaz, başkanlığını yaptığı İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Uğraş’a çiçek vererek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Mehmet Uğraş ile bir süre sohbet eden Kanyılmaz, Uğraş’ın kısa süre içinde sağlığına kavuşmasını ve birkaç aydır katılamadığı kurul toplantılarında yer almasını temenni ettiklerini kaydetti.

Gazeteci Uğraş ise tedavisinin İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sürdüğünü dile getirerek, sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi:

“Rahatsızlığım geçen yıl Manisa`da özel bir hastanede geçirdiğim hemoroid ameliyatının ardından ortaya çıktı. Yapılan tetkikler sonucunda karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. Doktorlar, sağlığıma kavuşabilmem için karaciğer doku nakli olmam gerektiğini belirttiler. Daha sonra organ nakil listesine kaydım yapıldı. Şu an nakil olmayı bekliyorum.”

Uğraş, uygun donör bulunması halinde karaciğer doku nakli olacağını dile getirerek, sağlığına kavuşup yeniden dost ve arkadaşlarının yanına döneceği günleri ümitle beklediğini ifade etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor