SARUHANLI - “Flexi Yaz” adı verilen uygulama ile ING çalışanları yaz döneminde diledikleri şehirde ve lokasyonda çalışabilecek.

ING Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, çalışanlarının motivasyonunu ve verimliliğini artıran yeni nesil çalışma yöntemine “Flexi Yaz”ı ekledi. Buna göre, ING Türkiye Genel Müdürlük ve Kahramanmaraş Operasyon Merkezi çalışanları, seçtikleri paket kapsamında yaz döneminde diledikleri şehirden çalışabilecek.

Çalışanlara, seçtikleri pakete göre bir ya da iki ay kendi tercih ettikleri lokasyondan çalışma imkanı sunan Flexi Yaz, 15 Haziran-15 Eylül'de geçerli olacak. Aynı zamanda Flexi Yaz seçenler, bu dönemde haftada beş gün değil, üç ya da dört gün çalışmayı tercih edebilecek.

- "Çalışanlarımız özgür ve keyifli bir yaz geçirecek"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, Türkiye'nin en çok çalışmak istenilen ve en sevilen markalarından biri olmayı hedeflediklerini belirterek, çalışanlarının mutluluğunu, bağlılığını önemseyen, çeşitliliği destekleyen, verimliliği ve yetenek çekimini artıran bir politika benimsediklerini kaydetti.

Flexi Yaz uygulamasını da bu vizyonla geliştirdiklerini aktaran Öztürk, "ING Türkiye olarak yalnızca bankacılık sektöründen değil, genel olarak özel sektörden de ayrışarak son beş yıldır haftada iki gün uzaktan çalışıyor, çalışanlarımıza her gün esnek çalışma saatleri sunuyoruz. Dolayısıyla çalışanlarımız uzaktan çalışmaya oldukça alışkın ancak salgın nedeniyle uzun süredir zorunlu olarak evde kaldığımız için bu kez farklı bir durum söz konusu." ifadelerini kullandı.

Öztürk, buradan hareket ederek, çalışanların yazları kendilerini çok daha rahat ve özgür hissetmeleri için finans sektöründe yine bir ilk olan Flexi Yaz uygulamasını hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Öztürk, “Böylece çalışanlarımız bu yazın önemli bir kısmını dilerlerse uzun süredir uzak kaldıkları ailelerinin yanında veya bir tatil bölgesinde geçirebilecek. Haftada üç veya dört gün çalışacaklarından işi ve tatili bir arada yapacak, böylece çalışmaktan da daha fazla keyif alacaklar. İşin ihtiyaçları karşılandığı sürece herkesin, her zaman ve her yerden esnek çalışabileceğine inanıyoruz. Flexi Yaz da bu bakış açımızın ilk yansıması oldu. Bunun yanı sıra farklı modelleri de hayata geçirmeye hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.



Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 3.06.2020 05:42:00 1057 0
Tarih: 03.06.2020 05:42 Güncelleme: 03.06.2020 05:42
Haberi Sesli Oku