Anahtar Kelimeler: Turgutlu İmzalar atıldı

İmzalar Turgutlu için atıldı
Turgutlu Belediyesi ile TMMOB Mimarlar Odası Turgutlu Temsilciliği arasında protokol imzalandı. Protokole göre Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Mimarlar Odası Temsilciliği ortak çalışmalar yapacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve TMMOB Mimarlar Odası Turgutlu Temsilcisi Bahar Kaptanoğlu ile birlikte ortak çalışmalara yönelik protokole imza attı. Turgutlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında alınan karara istinaden imzalanan protokole göre ‘sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi, doğal, çevre ve ekolojik değerlerin korunarak geliştirilmesi ve halka daha nitelikli teknik hizmet sunabilmesi için ortak mesleki faaliyet denetimi ve teknik’ çalışmalarda iş birliği yapılacak.
İmza törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Maliz, Ali Rıza Kıran, Evren Erbaş, İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir, Plan ve Proje Müdürü Mehmet Fidan ile Turgutlu Belediyesi teknik personeli de katıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “TMMOB Mimarlar Odası Turgutlu Temsilciliği ile 'Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi, doğal, çevre ve ekolojik değerlerin korunarak geliştirilmesi ve halka daha nitelikli teknik hizmet sunabilmesi için ortak mesleki faaliyet denetimi ve teknik iş birliği protokolümüzü imzaladık. Protokolümüzün kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.12.2024 16:32:00 1077 0
Tarih: 18.12.2024 16:32 Güncelleme: 18.12.2024 16:32
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri