Tarih: 17.09.2014 18:31

İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde 2014 – 2015 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen “İlköğretim Haftası” programı Neval Yaralı okulunda kutlandı.

Buradaki törene Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ulusu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Abdurrahman Kibar günü anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Okul Müdürü Kibar konuşmasından “Kutladığımız bu güzel günün ardından biz öğretmenler ve öğrencilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. İlköğretim meselesi demek; Büyük Önder Atatürk’ün de dediği gibi vatan, millet, bayrak meselesidir. İlköğretim meselesi bir millet için bağımsızlık ve varolma meselesidir. Bu bilinç ve sevgi ile başladığımız eğitim öğretim yılının, başarıları da beraberinde getireceğine inancımız sonsuzdur.” Dedi.

Okul Müdürü’nün konuşmasının ardından Okulun rehber öğretmeni Fatma Başak Füyen’da kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler şiirler okudu, “ilk ders” isimli skeç gösterisi sergilendi.

Program Anasınıfı öğrencilerinin müzikli dansı ve okul korusunun seslendirdiği şarkılar ve halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —