SARUHANLI - Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) ve EÜ Radyo ve Televizyon Topluluğu işbirliğinde “İletişim Fakültesi Dekanlığı Uluslararası Karma Fotoğraf Sergisi” sanatseverlerle buluştu.  İletişim Fakültesi Fuaye alanında gerçekleştirilen serginin açılışına Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Gürses,  Radyo ve Televizyon Topluluğu Başkan Yardımcısı Nuran Sultan Barış ve İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Sergi açılışında konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Öğrencilerimizin uluslararası fotoğraf sergisi düzenlemesi mutluluk verici. Böyle değerli uluslararası sanatsal ürünlerin ortaya çıkması gerçekten beni gururlandırdı. Fakültemiz adına  öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Radyo ve Televizyon Topluluğu Başkan Yardımcısı Nuran Sultan Barış ise “İletişim Fakültesi ile gerçekleştirdiğimiz ikinci fotoğraf sergisinde topluluk olarak bu projenin içinde yer almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sergimize herkesi bekliyoruz” dedi.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 31.12.2019 06:10:00 950 0
Tarih: 31.12.2019 06:10 Güncelleme: 31.12.2019 06:10
Haberi Sesli Oku