MANİSA - Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, güreşçilere yaptığı ziyarette sporcularla birlikte antrenman yapıp hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktardı. 
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, çalışmalarını aralıksız sürdüren antrenör ve sporculara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Güreşin içinden gelen Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güreş takımını ziyaret etti. Güreşçilerle bir süre sohbet ettikten sonra onlarla antrenman yapan ve sporculara hem teorik hem de pratik olarak bilgi ve deneyimlerini aktaran Öztürk, eski günlerini yad etti. 
Güreşle küçük yaşlarda tanıştığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, ?Uzun yıllar ben de lisanslı olarak güreşmiştim. Müsabakalara katıldım, antrenörlük yaptım. Unutulmayacak hatıralar yaşadım. Bugün de görüyorum ki ata sporumuza ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemde güreşte büyük başarılar elde edildi. Hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde sıfırdan yetiştirilen değerler, kısa bir zaman sonra Dünya ve Avrupa Şampiyonaları´nda madalyalar alırken, İstiklal Marşı´mızı dinlettiler. Hedefimiz başarı çıtasını daha da yukarı taşıyıp, yeni ?Kerem Kamal´ları Türk sporuna katmak. Bu hedef doğrultusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız? dedi.



BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.02.2018 08:31:26 0
Tarih: 01.02.2018 08:31 Güncelleme: 01.02.2018 08:31
Haberi Sesli Oku