SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan ayı dolayısıyla 17 ilçedeki Manisalılarla buluşturduğu ?İftarda Şenlik Var? isimli oyun, Saruhanlı´da sahnelendi.

Sinan Bengier, Ayberk Atilla ve Ahmet Çevik gibi ünlü isimlerin yer aldığı tiyatro oyunu ilçedeki vatandaşları kahkahaya boğdu.

Ramazan ayı nedeniyle 17 ilçedeki vatandaşlarla buluşacak olan ?İftarda Şenlik Var´ adlı orta oyunu Saruhanlı ?da sahnelendi.

Ahmet Çevik, Ayberk Atilla, Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Selin Bayraktar ve Ender Gülçiçek´in rol aldığı orta oyununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Süleyman Kahramanlar ve Saruhanlı lı vatandaşlar izledi.

Orta oyunun önemli karakterleri İbiş, Tuzsuz Deli Bekir ve Arap Bacı´nın can bulduğu oyunda, günümüzde yaşanan yozlaşmaya espriler ve skeçlerle gönderme yapıldı. Evlilik programlarına da göndermeler yapılırken, Saruhanlıları unutamayacakları bir gece yaşadı.

-Kahkaha Dolu Bir Gece-

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, orta oyununun sonlanmasının ardından sahneye çıkarak bir konuşma yaptı.

 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün Saruhanlılara selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Ustamehmetoğlu, ?Geçen sene olduğu gibi, bu senede gezici tırla tiyatroyu ilçelerimize götürüyoruz. Burada seyircilerimizin yüzündeki gülümsemeyi görmek bizleri mutlu ediyor. Kahkaha dolu bir gece yaşadık. Sanatçılarımıza ve seyircilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak oyunculara çiçek takdim etti.

 



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 7.07.2015 18:16:58 556 0
Tarih: 07.07.2015 18:16 Güncelleme: 07.07.2015 18:16
Haberi Sesli Oku