Anahtar Kelimeler: İftar Vakti Kardeşlik Vakti

SARUHANLI - Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde hayırseverlerin katkılarıyla Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesinde Muhtarlık Binası Bahçesinde düzenlenen ?İftar Vakti Kardeşlik Vakti? programına katıldı.

Vestel Elektronik Üretim Sanayi A.Ş. sponsorluğunda düzenlenen yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı ?İftar Vakti Kardeşlik Vakti? projesi kapsamında düzenlenen iftar yemeğine, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Sosyal Etüt ve proje Müdürü Hilmi Polat, protokol üyeleri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, engelli ve engelli aileleri ile Mütevelli Mahallesi halkı katıldı.

Vali Erdoğan Bektaş, iftar yemeğinden önce tek tek masaları dolaşarak, iftar yemeğine katılan vatandaşların Ramazanını kutladı. İftar öncesi Kur´an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra, Vali Erdoğan Bektaş, Mütevelli Mahallesi halkıyla birlikte orucunu açtı.

Yemekten sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Erdoğan Bektaş, ?Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir yerde, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde sosyal sorumluluk kapsamında hazırlanan ?İftar Vakti, Kardeşlik Vakti´ projesi çerçevesinde, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin sponsorluğunda düzenlenen iftar yemeklerine katılıyoruz. Düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Sizlerle birlikte orucumuzu açmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerle sohbet ediyor, varsa sorunlarınızı dinliyor ve anında imkânlar çerçevesinde çözüm üretiyoruz. ? dedi. 



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2015 11:31:04 766 0
Tarih: 04.07.2015 11:31 Güncelleme: 04.07.2015 11:31
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri