IF Wedding Fashion İzmir podyumları 2025 modasına yön verecek
Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir-18. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2025 modasına yön verecek birbirinden renkli defilelere ev sahipliği yapıyor. Fuarın ilk gününde, 15. Gelinlik Tasarım Yarışması final defilesinin yanı sıra Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Şevval Şahin, Wilma Elles, Begüm Özbek, İpek Tenolcay, Deniz Pulaş, Ece Gürsel gibi ünlü modellerin de yer aldığı altı defile daha yapıldı.
Dün 18. kez kapılarını açan IF Wedding Fashion İzmir, modanın geleceğine yön vermeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen ve 22 Kasım’a kadar sürecek fuar, ilk gününde, birbirinden şık tasarımların kendine yer bulduğu defilelerle bir moda şovuna dönüştü. Önümüzdeki yılın koleksiyonlarından gelinlik, damatlık ve abiye modellerin sergilendiği tasarımlar, Fuar İzmir’de özel olarak oluşturulan defile alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
IF Wedding Fashion İzmir’de abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 11’i yabancı 180 firma yer alıyor. Fuarı, ülkemizden ve Almanya’dan İtalya’ya, İsveç’ten ABD’ye, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Rusya ve Türk Cumhuriyetlerine kadar birçok ülkeden binlerce profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. 2025 modasının sergilendiği, ünlü markaların ve modacıların tasarımlarının yer aldığı renkli defilelere ev sahipliği yapan fuar, iş birliği anlaşmaları ile sektöre ve ihracata da büyük katkı sağlayacak.

Efsane mankenler podyumdaydı
Fuarın ilk günü, yedi defileye birden sahne oldu. 15. kez düzenlenen ve genç tasarımcıların sektöre adım atmasını sağlayan Gelinlik Tasarım Yarışması’nın final defilesi, Filiz Çekil, Shadozi Wedding Company, Ümit Collection, İğne İplik Moda, Çırağan Couture defileleri gerçekleşirken, Gala Defilesi’nde ise Rojbey firmasının tasarımları podyumda yer aldı. Gala Defilesi’nde 90'lı yılların efsane mankenleri de podyumdaydı. Başarılı mankenler, yeni neslin temsilcileri ile birlikte Rojbey firmasının Murat Cinpir'in hazırladığı tasarımlarını başarıyla taşıdı. Renkli tasarımların dikkat çektiği defilede Sema Şimşek, Özge Ulusoy, Deniz Pulaş, Begüm Özbek, İpek Tenolcay, Ece Gürsel, Alona Kral, Açelya Kartal gibi isimler ayakta alkışlandı.

“Modanın kalbi İzmir’de atıyor”
Gün boyunca düzenlenen defilelerde yer alan modeller de İzmir’de ve IF Wedding Fashion İzmir’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Fuarda çok iyi bir ortam var. Çok uzun yıllardır geliyoruz ve burada olmak her yıl ayrı bir mutluluk veriyor. Modanın kalbi İzmir’de atıyor, sevdiğimiz tasarımcıların birbirinden güzel tasarımlarını giyiyoruz, arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. IF Wedding Fashion İzmir podyumlarında olmak bizim için her zaman çok özel bir deneyim” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir; T.C. Ticaret Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İşadamları Derneği, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği destekleriyle gerçekleştiriliyor.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.11.2024 10:24:00 1712 0
Tarih: 20.11.2024 10:24 Güncelleme: 20.11.2024 10:24
Haberi Sesli Oku