Husumetliler arasında bıçak ve keserli kavga: 1 ölü, 3 ağır yaralı

SAMSUN - Samsun'da aralarında husumet olan tarafların çıkardığı bıçaklı ve keserli kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ağır yaralandı.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle'de meydana gelelen olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olan taraflar sokakta karşılaşınca kavgaya başladı. Kavgada bıçaklar çekildi ve keserle saldırı gerçekleşti. Kavgada Serdal Erkol (34), Sergen Erkol (25) ve Tayfun Gün karın bölgelerinden bıçaklanarak, karşı tarafından olan Mustafa Doğan (58) ise kafasına keserle vurularak ağır yaralandı. Olayda ağır yaralanan 4 kişi ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Serdal Erkol yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralılardan Mustafa Doğan ile Tayfun Gün ilk müdahalelerinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bıçaklama olayına karışan ve kendisi de keserle kafasından yaralanan Mustafa Doğan kaçma şüphesi üzerine elinden sedyeye kelepçelendi. Doğan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinden güvenlik gerekesiyle Gazi Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tayfun Gün ise hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 27.01.2023 16:25:00 1675 0
Tarih: 27.01.2023 16:25 Güncelleme: 27.01.2023 16:25
Haberi Sesli Oku