AKHİSAR - Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek´te sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar Hugo Rodallega ve yeni transfer Ganalı Kofi Adu´da bugün takımla çalışmalara başlayacak. 
Golcü oyuncu Hugo Rodallega ile ilgili transfer haberlerini yalanlayan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel gazetecilere yaptığı açıklamada özellikle medyada yoğun bir şekilde ´Trabzonspor ile anlaştı´ haberlerinin kesinlikle doğru olmadığını, kendileri ile ciddi bir teklifte bulunan kimse olmadığını belirtti. Golcü oyuncunun bugün devre arası kamp çalışmalarına katılacağına vurgu yapan Eryüksel, ?Kapımıza gelip ciddi teklif yapan olursa oturur masada konuşuruz. Zaten oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Kendisine sözleşmeyi uzatmak için biz de teklif sunacağız. Hayırlısı ne ise o olsun, sonuçta bizim için önemli olan kulübün menfaatidir? dedi. 
Eryüksel, devre arası transfer döneminde forvete belki genç bir oyuncu daha transfer edebileceklerine vurgu yaptı.

Kofi Adu Akhisar´ı neden seçti?
Yeşil-siyahlıların Malmö takımından gerçekleştirdiği son transferi Kofi Adu´yu İstanbul takımlarından bir çok kulübün istediğine dikkat çeken Hüseyin Eryüksel, ?Kulübümüzün istikrarlı duruşu sayesinde Kofi Adu, Türkiye´deki dostları ile görüştüğünde tüm ibreler Akhisar´ı gösterdi. Oyuncular artık yüksek fiyattan çok kulüpteki istikrar ve düzeni ön plana koyuyor. Çok şükür kulübümüz de bugüne kadar hiçbir futbolcuyu mağdur etmedi. Kulübün öncülüğünde oyuncularımızın da geleceğini düşünüyoruz? ifadelerine yer verdi.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 5.01.2017 11:51:04 0
Tarih: 05.01.2017 11:51 Güncelleme: 05.01.2017 11:51
Haberi Sesli Oku