Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçenin aynası konumunda bulunan Hükümet caddesinde yapacakları peyzaj çalışmalarının ardından bu bölgenin daha prejtijli hale geleceğini ifade etti.

Başkan Yaralı, hükümet caddesi esnafları ile bir kahvehanede düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Yaralı, kahvaltıda esnafların talep ve isteklerini dinledi, hükümet caddesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Bu kapsamda burada yapılacak çalışmalarla ilgili esnafların da görüşünü almak istediklerini dile getiren Yaralı, “Saruhanlı’yı el birliğiyle güzelleştireceğiz” dedi.

Hükümet caddesinin Saruhanlı’nın en hareketli caddesi olduğunu, bu bakımdan bu bölgeye daha çok önem verdiklerini anlatan Yaralı şöyle konuştu:

“Bu bölgedeki celpleri ve oturma yerlerini kaldıracağız. Kaldırımlar yenilenecek. Bazı noktalara çeşmeler yapacağız. Aydınlatma sistemi tamamen değişecek. Yeşil alan düzenlemelerimiz olacak. Bu alandaki tüm çalışmalarımızı kısa süre içinde tamamlamayı planlıyoruz. Hükümet caddesi daha da prejtijli hale gelecek.”

Konuşmasında Büyükşehir yasasından da bahseden Başkan Yaralı, yasanın yürürlüğe girmesiyle ilçeye daha çok yatırım geleceğini, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ciddi bir hareketlilik kazanacağını anlattı.

Yaralı, esnaflara ilçede hizmete girmesi planlanan doğalgaz, yapımı tamamlanan kanalizasyon çalışmaları ve bazı sokaklarda devam eden kilit parke taşı çalışmaları ve diğer yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 28.08.2013 13:46:20 460 0

Tarih: 28.08.2013 13:46
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri
26.04.2025 09:13:00