SARUHANLI - Manisa`da Hizmet Turizmle umre ziyareti için kutsal topraklara giden 160 kişilik ilk umre grubu dualarla uğurlandı.

Manisa Mimarsinan Öğrenci Yurdunda düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlanan ilk umre grubu dualar eşliğinde uğurlanırken duygulu anlarda yaşandı. Bazı vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamazken, bazılarının ise umreye gitmekten duydukları mutluluk gözlerden kaçmadı.

Programda konuşan Manisa Koordinatörü Musa Öksüz, "Bu yolculuk, Allah (c.c)`nin misafiri olarak ve Allah`ın Resulü`ne yapılan bir yolculuktur" diye konuştu.  Öksüz; Hizmet Turizm`in gayreti başarıyla katlanarak devam ediyor. İnşallah Müslümanlar ve Manisalı hemşerilerimiz hizmetlerimizi gördükçe bu hizmet katlanarak devam edecek. Biz bu işi seviyoruz, sevdiğimiz içinde en güzelini yapmaya gayret ediyoruz. Mekke ve Medine`de icra edilecek huzur ve maneviyat dolu bir umre programı tertip edildi. 2015 yılı içinde de farklı zamanlarda 10 kafile umre programı hazırlandı. Sizlere uyan tarihlerde Hizmet Turizmle umreye davet ediyoruz. İnşallah bu hac ve umre sezonunda da mahcup olmayız. Kardeşlerimize Rabbimiz hayırlı yolculuklar versin. Huzur ve sağlıkla gidip, gelmeyi nasip etsin." Dedi.

Manisa'da ki ilk kafile ile birlikte yola çıkan 160 kişilik gruba Fikret Bencan başkanlık yapacak. 160 kişilik ilk umre grubu Osman Bayraktar'ın yaptığı duaların ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelerek buradaki özel kabinlerde ihrama girerek Türk Hava Yollarına ait özel uçakla Cidde havalimanına doğru uçtular.

Bu arada Saruhanlı merkez ve Halitpaşa Mahallesinden aynı grup ile 45 kişinin gittiği bildirildi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 17.12.2014 18:03:41 1465 0

Tarih: 17.12.2014 18:03
Haberi Sesli Oku
2.07.2025 13:30:00