Anahtar Kelimeler: HİZMETİN EKSİĞİ FAZLASI

SARUHANLI/HALİTPAŞA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallere götürmüş olduğu hizmetlerle refah seviyesini yükseltiyor. Saruhanlı´ya bağlı Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, yapılan yatırımların eksiği değil fazlası olduğunu söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere taşıdığı hizmet kalitesiyle takdir toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı´ya bağlı Halitpaşa Mahallesi´nde bulunan derenin temizlenmesiyle birlikte mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntılar bertaraf edildi. 2 bin 500 metre uzunluğundaki derede yapılan çalışmalar kısa bir sürede tamamlanarak, vatandaşların rahat bir nefes alması sağlandı.

Halitpaşa hizmete doyacak

Dere temizlik çalışmalarının tamamlandığı Saruhanlı´nın Halitpaşa Mahallesi´nde MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından kanalizasyon projesi hazırlığı noktalanırken, içme suyu projesi için ise projelendirme etüd çalışmalarına başlandı. Proje çalışmaları tamamen noktalanıp, çalışmalar tamamlandığında mahallenin altyapı ağı yenilenmiş olacak.

?Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her şeyi yapıyor?

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, mahalleri için yapılan hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini söylerken, yapılan yatırımlardan mahalle sakinleri olarak çok memnun olduklarını ifade etti. Mahalle Muhtarı Karakayış, ?Manisa, Büyükşehir olunca hizmetleri hızlı bir şekilde almaya başladık. 2016-2017 yıllarında hizmetler daha da hızlandı. Altyapıda ve üstyapıda büyükşehir belediyesinin üzerine düşen bütün hizmetler anında yapılıyor. Yapılan yatırımların eksiği yok fazlası var. MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından mahallemizde bulunan dere temizlendi. Temizlenmeden önce derenin vatandaşlarımıza birçok zararı vardı. Yağmur ve kar sularının artması tarım arazilerine zarar veriyordu. Bu zarar da milli gelir olarak yine vatandaşlara yansıyordu. Ama yapılan çalışma ile deremiz çok iyi bir şekilde temizlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e, Yaşar Coşkun Bey´e mahallem adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Mahallemizde şu an 2 kilometreye yakın kilit parke taş döşendi. Yollarımız da düzenleniyor. MASKİ altyapımız için de projeler hazırlıyor. Mobil tahsilat aracı da mahallemizde hizmet veriyor. Bu çalışmadan da çok memnunuz? dedi.



KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.03.2017 17:07:40 721 0
Tarih: 06.03.2017 17:07 Güncelleme: 06.03.2017 17:07
Haberi Sesli Oku