Hizmet-İş Sendikası ile Demirci Belediyesi arasında ek protokol imzalandı
Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi, Demirci Belediye Personel A.Ş. ile gerçekleştirdiği ek protokol görüşmeleri atılan imzalarla tamamlandı. Atılan imzalarla Toplu İş Sözleşmesine ek protokol yapılarak enflasyondaki dalgalanmanın da önüne geçilmiş oldu.
Demirci Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında devam eden ek protokol görüşmeleri atılan imzalarla tamamlandı. Atılan imzalarla Toplu İş Sözleşmesine ek protokol yapılarak enflasyondaki dalgalanmanın da önüne geçilmiş oldu. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’un makamında gerçekleşen imza töreninde Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat, Hizmet-İş Sendikası Başkan Yardımcısı Özlem Akın, Demirci Belediyesi Mali İşler Müdürü Sebahattin Efe, İşyeri temsilcileri Hüseyin Varol ve Selçuk Güngör katıldı.
Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat yaptığı açıklamada, ”Demirci Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında devam eden ek protokol görüşmeleri neticesinde mevcut yürürlükte bulunan Toplu İş Sözleşmesine ek protokol yapılarak enflasyondaki dalgalanmanın önüne geçildi. Alım gücünün daha da yükseltilmesi amacıyla belediye başkanımızla görüştük. Belediye başkanımız taleplerimizi olumlu karşıladı. Sonuç olarak ek protokolümüzü imzalayarak emekçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdiremedik. Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Başta Belediye Başkanımız Selami Selçuk ve emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise ek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.



Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

Alaşehir'de ilk kez 'Cennet Hurması Festivali' düzenlenecek

Muazzez Abacı'nın mal varlığı belli oldu

Doğduğu topraklarda 35 yıldır kimliksiz ve vatansız yaşıyor

Henüz 17 yaşında ama 95 yıl hapisle aranıyordu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 11.07.2023 10:16:00 1331 0
Tarih: 11.07.2023 10:16 Güncelleme: 11.07.2023 10:16
Haberi Sesli Oku