SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Tarafından açılan ve Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde verilen hızlı (F) klavye kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Halk Eğitim merkezinde yapılan sertifika töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Hızlı klavye kursunda 160 saat ders verildiğini belirterek, büro işlerinin yürütülmesi ve iş veriminin artırılmasında klavyenin hızlı kullanılmasının büyük önem taşıdığını bu nedenle de hızla gelişen teknolojiyle beraber hızlı klavyenin de önemi her geçen gün arttığını kaydetti.  

Klavyeyi en iyi şekilde kullanabilmeyi öğrenmek zaman ve sabır istediğini ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdür Yüksek, Derslerde kursiyerlere bilgisayar karşısında oturuş ve duruştan başlamak üzere bakmadan ve hızlı yazma becerisi kazandırdık kursiyerlere her şey öğretilmiştir.? Dedi.

Kurs Öğretmeni Recep Esmerbaş ise, Son yıllarda ilçemizde birçok gencin hızlı yazma engelini başarıyla geçerek memur olması, ayrıca yeni açtığımız kursa kendilerini daha da geliştirmek amacıyla eski kursiyerlerinde katılması sevindiricidir. F klavye öğretiminde en büyük sıkıntı, her yerde karşımıza çıkan Q klavyesidir. Hem Ticaret Lisesinde bilgisayarlardaki Q klavyesi ile körlenmekte, buda bizi üzmektedir.? diye konuştu.

Törenin sonunda 18 kursiyere sertifikaları verildi. 

 



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 23.06.2015 17:07:33 1268 0

Tarih: 23.06.2015 17:07
Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri
18.04.2025 12:53:00