Anahtar Kelimeler: HİLMİ BOZOK: YAPILAR ÖNEMLİ OLACAK

SARUHANLI - Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Altay alt yapısının Türk futboluna damga vuracağını söyledi.

Siyah-beyazlı ekipte Akhisarspor mesaisi sürerken alt yapıdan yetişen 8 genç oyuncu takımla birlikte antrenmanlara devam ediyor.

GENÇLER A TAKIMLA İDMANLARDA

Siyah-beyazlı ekip, geçtiğimiz haftalarda U19 ve U17 takımlarda forma giyen Cenk Blom, Arda Gezer, Melih İşlek, Furkan Mehmet Doğan, Ali Kızılkuyu, Fatih Ergen, Tugay Gündem ve Alperen Kızkapan'ın A Takımla idmanlara çıktığı kamuoyuna açıklamıştı.

Korona virüs bittikten sonra her sektörde olduğu gibi futbolda da aynı düzenin olmayacağını belirten Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, “Yaşanan bu süreç sona erdikten sonra futbolda da bir daralma yaşanacaktır. Gelecek yıllarda alt yapılar daha da büyük önem kazanacak. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu yönetiminde alt yapımıza gerekli yatırımları yapmıştık. Türk futbolunda önümüzdeki sezonlarda yaşanması muhtemel sıkıntılara karşı güçlü alt yapımız ile bu süreçten karlı çıkacağımıza inanıyoruz. Alt yapılardan yetiştirdiğimiz oyunculara gelen transfer teklifleri doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” dedi.

BOZOK: B TAKIMI OLUŞTURDUK

Alt yapıdan gelen oyuncuların katılımı ile bir ‘B’ takımı oluşturduklarını ifade eden Hilmi Bozok, “Alt yapıdan daha çok oyuncuyu A Takıma çıkarmak için çalışmalarımız sürüyor. Futbol yönetiminde yer alan bizler, Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak ve scout ekiplerimiz ile koordinasyon içinde çalışıyoruz. Yalçın hocamızla birlikte korona virüs sürecinde takım izinli iken bizler haftanın 4 gününü tesislerde geçirdik. Alt yapıya büyük önem veren hocamızla beraber uyum içinde bir çalışma süreci geçirdik ve alt yapıdan 8 oyuncuyu A takımla idmanlara aldık. Her idmandan sonra genç oyuncuların durumlarını değerlendiriyoruz. Altay alt yapısından yetişen hocamızın gençlere büyük önem vermesi bizleri de çok mutlu ediyor. Şu anda abilerini zorlayan gençlerden oluşan bir ‘B’ takımımız var. Yine önümüzdeki günlerde alt yapılarımızda forma giyen bazı isimleri de A takıma alacağız” diye konuştu.



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.06.2020 08:26:00 1816 0
Tarih: 01.06.2020 08:26 Güncelleme: 01.06.2020 08:26
Haberi Sesli Oku