Anahtar Kelimeler: Heybeli Vurdu

Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Yaklaşık bir saat süren yağmurun ardından mahalle harabeye dönerken, büyük maddi hasar meydana geldi.

Saruhanlı´nın Heybeli Mahallesi´nde yaklaşık bir saat süren sağanak yağış parke taşlarının sökülmesine, evlerin ve ahırların suyla dolmasına neden olurken mahalle adeta harabeye döndü.
Can kaybının olmaması sevindirdi

?Öğlen saatlerinde başlayan ve 1 saat civarı yağan sağanak yağış, afete dönüştü? diyen Heybeli Mahallesi muhtarı Mustafa Erdönmez, yaşadıkları afeti ve son durumu şu sözlerle anlattı:
?Yaşadığımız bu afette gelen sel, Saruhanlı Belediyesi tarafından mahalle meydanına döşenen parke taşlarını komple söktü. Baya bir hasar meydana geldi. Mahallemizde birçok evi ve hayvan ahırlarını da su bastı. Evlere ve ahırlar basan suları kendi imkanlarımızla temizledik. Mahallede meydana gelene zararın yanı sıra arazilerde zarar meydana geldi. Arazileri basan sel bağ direklerinin sökülmesine, ağaçların dibindeki toprağın akıp gitmesine neden olmuş. Şu anda zararı tam tespit edemiyoruz çünkü her yer selin getirmiş olduğu çamurla kaplı. Daha sonra arazilere inerek ne kadar hasar meydan geldi onlara bakacağız. Sağ olsun Saruhanlı Belediyesi ekipleri çamurla kaplanan yollarımızı temizlemek için hemen geldiler. Mahallemizde büyük bir afetin meydana gelmesine rağmen herhangi bir can veya mal kaybımızın olmamasına bizleri sevindiren tek durum onun için şükrediyoruz. Takdiri ilahi Allah´ımızın. Allah daha beterinden korusun diyoruz.?



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 5.06.2017 13:30:14 1093 0
Tarih: 05.06.2017 13:30 Güncelleme: 05.06.2017 13:30
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri