Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Heybeli’nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Heybeli’nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesi’nde bin 200 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesi’nde bin 200 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesi’nde bin 200 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başlandı. Hattın daha sağlıklı bir şekilde deşarjının sağlanması için gerçekleştirilen çalışma vatandaşların takdirini kazandı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayı Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Göksel Topçu ile MASKİ İlçe Şefi Kerim Oruç Ali Orhan, Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez ile birlikte takip etti.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez, “Kanalizasyon hattımızın bir kısmı tapulu araziden geçiyordu. Bu konuyla ilgili Cengiz Başkanımıza müracaatta bulunduk. Olumlu yanıt aldık ve bu hizmete başlandı. Başta Cengiz Başkan olmak üzereemeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor