Anahtar Kelimeler: 0

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi

HER YERE EŞİT HİZMET GİDECEK

 

MANİSA - Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla her yeri eşit hizmet alacak ve çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmuş olacağını söyledi.

 

Tanrıverdi, Karaköy semtinde esnafla bir araya geldi. Esnafın isteklerini dinleyen Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, yapılacak ilk seçimlerle Manisa'nın il geneli itibariyle büyükşehir belediyesi olacağını belirtti.

 

Muhalefet milletvekillerinin bu düzenlemeye karşı, "uzaktaki köy ve mahallelere nasıl hizmet gidecek" şeklinde eleştiriler getirdiklerine işaret eden Tanrıverdi, "Milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Millet ile arasına mesafe koyanlar, hizmet anlayışı ile yüreğinin arasına mesafe koyanlar, elbette bunu uzak görürler. Biz Ak Parti olarak hiç bir yeri uzak görmüyoruz. Manisa, il bütünlüğünde her yeri eşit hizmet alacak ve çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşmuş olacak" diye konuştu.

 

Tanrıverdi, Manisa'ya yapılması planlanan 560 yataklı bölge hastanesine ilişkin de bilgi vererek, "Sağlık Bakanlığı ile ihaleye giren firma anlaşmaya vardılar. Önümüzdeki haftalarda Ankara'da bu protokolü imzalayacağız. Bu hastaneyi yapımına ne zaman başlanırsa başlansın 2014 yılı sonu itibariyle bu hastanemizi açarak hizmete sokacağız" dedi.

 

Bu arada, Tanrıverdi'nin esnafla toplantısında yanına gelen Mehmet Denkler adlı bir vatandaş çalışıp para kazanmak için kendisinden boya sandığı talep etti. Tanrıverdi, bu talebe olumlu karşılık vererek, en kısa zamanda istediği boya sandığının kendisine teslim edileceği sözü verdi.

 

Haber Merkezi



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 3.12.2012 16:24:58 365 0

Tarih: 03.12.2012 16:24
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
19.04.2025 16:20:00