SARUHANLI - Hepsiburada'nın teknoloji konusundaki tecrübesinin güzellik anlayışıyla buluştuğu 'Yüzünde Gör' projesiyle, kullanıcılar diledikleri zaman, diledikleri yerde ürünleri deneyimleme fırsatı bulabiliyor.

Şirket açıklamasına göre, Hepsiburada, müşterilerine yeni nesil bir alışveriş deneyimi yaşatarak, teknoloji ve güzellik kavramlarını bir araya getiren yeni uygulamasını hayata geçirdi.

Artırılmış gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı bu kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sunulan projede, Hepsiburada uygulamasını indiren kullanıcılar, seçtikleri ürünler için yüzlerini ekrana tanıtarak, kozmetik malzemesinin yüzlerinde nasıl göründüğünü kontrol edebiliyor. Diğer artırılmış gerçeklik çalışmalarından farklı olarak ilk kez bir e-ticaret platformunda mobil uygulama üzerinden artırılmış gerçeklik fonksiyonundan yaralanabilen kullanıcılar ayrıca farklı görünümlere sahip modellerden birini seçip ürünlerin model üzerinde duruşunu görebiliyor.

Her iki fonksiyonda da kullanıcılar deneyimlerini tamamladığı ilgili ekrandan ürünü sepete ekleyebiliyor. İlk etapta L'Oreal Paris ve Maybelline ürünlerinin yer aldığı sanal makyaj uygulaması, yakın zamanda birçok farklı marka ve kaliteli ürünü kullanıcıların deneyimine sunmaya hazırlanıyor. Yüzünde Gör uygulaması birinci ayında 200 bine yakın kullanıcı tarafından kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, 'Türkiye'nin Hepsiburada'sı olarak sunduğumuz inovatif hizmetlerimizle dijital dönüşümün öncülüğünü yaparken, müşterilerimizin beklentisine yönelik, deneyimi iyileştiren hizmet ve uygulamalar sunmak için çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Erturan, 'Teknoloji konusundaki deneyimimiz ve altyapımızdan aldığımız gücümüzü, kaliteli ürünlerle buluşturarak kullanıcılarımıza farklı bir deneyim sunmak üzere bir araya geldik. Arttırılmış gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı bu proje sayesinde kullanıcılarımız, uygulama üzerinden diledikleri zaman, diledikleri yerden kolaylıkla ürünleri deneyimleyerek satın alabilecekler. Özellikle pandemi döneminde içinde bulunduğumuz kısıtlayıcı koşullarda sunduğumuz bu ve benzeri teknoloji içeren uygulamalarımızla kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı, yaşam kalitelerini arttırmayı amaçlıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.



72 saat sonra acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Osmanlı halk giysileri Çeşme Kalesi'nde sergilenecek

Ege Üniversitesi 17. Tercih Günleri başarıyla tamamlandı

Honda, İzmir'de 100 bin kapasiteli motosiklet fabrikası kuracak

Şehitler Mahallesi’nde Doğalgaz Kazı Çalışmaları 15 Ağustos’ta Başlıyor

Çanakkale Boğazı’nı 45’inde yüzerek geçti, üniversiteyi 51’inde birincilikle bitirdi

Çöp evden 4 kamyon çöp çıktı

TARİŞ, üzüm alımı öncesi avans alım fiyatını açıklayacak

Manisa’da kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı

Yunusemre'de dilenci operasyonu

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı diyetisyen kontrolünden geçti

Demirci, ANALİG Tenis Turnuvasına ev sahipliği yapıyor

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Temmuz ayı asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Uzmanından yaz sıcaklarında kalp hastalarına hayati uyarılar

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 10.08.2021 11:37:00 3554 0

Tarih: 10.08.2021 11:37 Güncelleme: 10.08.2021 11:37
Haberi Sesli Oku
1.08.2025 16:11:00