SARUHANLI - Balçova Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle Balçovalı çiçek üreticilerinden alınan çiçekleri ilçedeki her anneye tek tek annelere ulaştıracak. Başkan Fatma Çalkaya, “Bu özel günde hem annelerimizi mutlu edeceğiz hem de salgın nedeniyle işleri durma noktasına gelen çiçek üreticilerine destek olacağız” dedi.

Bu hafta sonu kutlanacak Anneler Günü, sokağa çıkma yasağına denk geldiği için Balçova Belediyesi tüm annelerin gününü evlerinde kutlama kararı aldı. Balçova Belediyesi ekipleri, ilçedeki 40 bin konuta ulaşarak her anneye bir çiçek ve maske ulaştıracak. Koronavirüs salgınının hayatı her anlamda olumsuz etkilediğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Anneler günü bizim için çok özel bir gün. O yüzden tüm annelerimizin kapısına giderek kendilerine birer çiçek vererek günlerini kutlayacağız. Aynı zamanda ilçemizdeki her konuta maske ulaştıracağız” dedi.

İlçede salgın nedeniyle işleri durma noktasına gelen Çiçek üreticilerine de destek olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Çalkaya “Bu salgın, insanların hayatını devam ettirmesi için tarımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ülkemizde de her türlü tarım ürününün ve üreticilerin desteklenmesi gerekiyor. Biz çiçek üretim kooperatifimiz ile görüştük. Diğer üreticiler ve esnaf gibi onlar da çok zor zamanlar yaşıyorlar. Bu kampanyamız sayesinde üreticilerimize de destek olacağız” diye konuştu.

Balçova Çiçek Üreticileri ve Pazarlamacıları Kooperatifi Başkanı Erkan Mutlu ise üreticilerin çok zor günler yaşadıklarını ifade ederek “Bizler zaten zor geçinen üreticileriz. Yılbaşı gibi Anneler Günü gibi özel günlerde işlerimiz oluyordu. Salgın nedeniyle bu günlerimiz boş geçiyor. Balçova belediye Başkanımız Fatma Çalkaya’ya bu zor günlerde bizlere destek olduğu için teşekkür ediyoruz. Halkımızdan da isteğimiz salgın nedeniyle sarılamadıkları sevdiklerine çiçek vererek ya da göndererek mutlu etmeleri” diye konuştu.



Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 7.05.2020 06:41:00 918 0
Tarih: 07.05.2020 06:41 Güncelleme: 07.05.2020 06:41
Haberi Sesli Oku